Adviezen

Hoe vasculariteit in bodybuilding te verbeteren

Hoe vasculariteit in bodybuilding te verbeteren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vasculariteit beschrijft hoe prominent je aderen vertonen, en het is van cruciaal belang in bodybuilding, vooral als het gaat om wedstrijden. Deelnemers worden niet alleen beoordeeld op spiergrootte, maar ook op symmetrie, esthetiek en slankheid. Een belangrijk teken van laag lichaamsvet en mager zijn is een hoge mate van vasculariteit. Vasculariteit is ook een goede indicator van hoe je vordert voorafgaand aan een show - hoe vasculairer je bent, hoe slanker je bent en hoe groter de kans dat je hoger komt te staan.

Stap 1

Verlaag uw calorie-inname met 400 tot 600 per dag. Het verminderen van lichaamsvet zal de vasculariteit verhogen; om lichaamsvet te verliezen, moet je minder calorieën eten dan je verbrandt. Met een tekort van 400 tot 600 calorieën per dag zou je elke week ongeveer een pond zuiver vet kunnen verliezen zonder spiermassa op te offeren, schrijft voedingsdeskundige Lyle McDonald in "The Rapid Fat Loss Handbook." Elimineer calorierijke snacks, wissel vet vlees in voor mager vlees en verminder uw porties zetmeelrijk voedsel ten gunste van groenten.

Stap 2

Voeg cardiovasculaire oefeningen toe aan uw routine. Terwijl alleen krachttraining en een dieet vet verbranden, zal het uitvoeren van extra cardio het proces versnellen. Cardio verhoogt ook de vasculariteit door de bloedstroom rond het lichaam te stimuleren en vermindert het vasthouden van water onder je huid, merkt voormalig professionele bodybuilder en auteur van "The Lean Body Transformation" Lee Labrada op. Dit trekt je huid strakker zodat deze er dunner uitziet, wat de spierdefinitie en vasculariteit verhoogt.

Stap 3

Beperk uw koolhydraatinname in de week voorafgaand aan uw wedstrijd of fotoshoot, adviseert bodybuilder en voedingswetenschapper Dr. Layne Norton. Dit trekt water uit je spiercellen en huid, waardoor je aderen prominenter worden. Eet op de showdag zes uur voordat je het podium op gaat een maaltijd met minstens 150 gram koolhydraten. Je spieren zullen extra ontvankelijk zijn voor koolhydraten na een week van uitputting, en het vullen van de cellen met koolhydraten zal ze groter en meer vasculair doen lijken. Eet snel verterende koolhydraten zoals rijstwafels met gelei, sportdranken, fruit en suikerachtige granen. Norton beveelt ook aan om een ​​vetrijke maaltijd te nemen vlak voor de tijd om de vasculariteit verder te stimuleren. Deze technieken mogen alleen worden gebruikt door geavanceerde concurrerende bodybuilders.


Bekijk de video: Penis Health and Growth Indicators! (Mei 2022).