Adviezen

Hoe krankzinnigheid te doen in de ochtend


Uitgebracht door Beachbody en gehost door trainer Shaun T, hebben de Insanity-workouts zich aangesloten bij andere populaire infomerciële en op internet gebaseerde trainingsprogramma's. Ze vereisen geen speciale apparatuur, kunnen worden uitgevoerd in het comfort van uw eigen huis en beweren snelle resultaten te leveren door intervaltraining met hoge intensiteit. Een snel overleg met uw arts wordt aanbevolen voordat u direct in de springende en hurkende krankzinnigheid springt. Als uw arts u de OK geeft en u klaar bent om te rollen, vereist het insmeren van de Insanity-trainingen in uw ochtendroutine een beetje voorbereiding en veel motivatie.

Stap 1

Zorg voor een behoorlijke hoeveelheid slaap. Hoewel het misschien onmogelijk lijkt om voor middernacht naar bed te gaan, zal te laat opblijven alleen je ochtendtraining verwoesten. Zorg voor minimaal zeven tot acht uur slaap voordat je de intensiteit van Insanity aanpakt.

Stap 2

Bereid jezelf de avond tevoren voor. Leg je kleding en schoenen dicht bij je bed - en leg ze op het moment dat je 's ochtends uit bed rolt. Vul je fles water de avond ervoor en steek hem in de koelkast. Plaats de Insanity-dvd in de speler, zodat u alleen de tv aan hoeft te zetten en op 'Afspelen' drukt.

Stap 3

Geef je energie een boost zodra je uit bed komt. Nadat u de wekker hebt uitgeschakeld, schakelt u de lichten in of opent u de gordijnen om het zonlicht binnen te laten. Zet wat muziek aan en zet jezelf op tijdens het aankleden.

Stap 4

Eet een kleine snack voordat je begint - zoals een stuk tarwetoost met pindakaas of een kleine eiwitreep. De combinatie van koolhydraten en eiwitten helpt je je energieniveau te handhaven tijdens de Insanity-training. Eet gewoon niet te veel, anders heb je het gevoel dat je aan het trainen bent met een steen in je buik. Als je geen tijd hebt om een ​​snack te persen, drink dan tijdens je training een sportdrankje.

Stap 5

Opwarmen en strekken voordat je begint. De Insanity-warming-up is eigenlijk vrij intens en kan ervoor zorgen dat je terug naar je bed rent voordat de daadwerkelijke training begint. Bereid uw lichaam voor op actie met licht cardio gedurende ongeveer vijf tot 10 minuten - jog rond het huis, ga de trap op, ren op zijn plaats of doe aan jacks. Breng vervolgens een paar minuten door met het strekken van de spieren in je benen, armen, rug en nek voordat je begint.

Stap 6

Zoek een trainingsmaatje als je moeite hebt om je motivatie te behouden. Het is vaak gemakkelijker om verantwoordelijk te blijven als iemand anders op je rekent. Doe de Insanity-trainingen één week bij u thuis en vervolgens de volgende week bij uw buddy - hiermee kunt u de verantwoordelijkheid voor het woon-werkverkeer in de vroege ochtend delen.

Stap 7

Geniet ongeveer 30 tot 60 minuten na uw training van een gezond ontbijt. Net als uw snack vóór de training, moet uw maaltijd na de training ook koolhydraten en eiwitten bevatten. Terwijl de koolhydraten verbruikte energie vervangen, helpt het eiwit je spieren te herstellen.

Tip

  • Als je buren direct onder je wonen, praat dan met hen voordat je aan je routine begint. De Insanity-trainingen omvatten veel springen - wat vroeg in de ochtend behoorlijk storend kan zijn voor de buren beneden. Als ze nog slapen op het moment dat je van plan bent om te sporten, gebruik dan een kamer die niet direct boven hun slaapkamer ligt.


Bekijk de video: 31 IN HET OOG SPRINGENDE BEAUTY HACKS OM ER BRILJANT UIT TE ZIEN (Januari- 2022).