Adviezen

Intensieve ROTC-trainingen

Intensieve ROTC-trainingen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De ROTC of Reserve Officer Training Corps heeft een zwaar fitnessprogramma, maar de ontberingen hebben voordelen voor iedereen die in vorm probeert te komen. Het is een goed afgerond basistrainingplan dat gemakkelijk te begrijpen en in uw routine op te nemen is. Door specifiek te trainen voor de evenementen waarop ROTC-cadetten worden getest, kunt u uw wekelijkse trainingen stroomlijnen en uw algehele fitheid verbeteren. Als je al redelijk fit bent, krijg je na zes tot acht weken ROTC-fitnesstraining ROTC-conditie.

Testtraining uitvoeren

Een aspect van de ROTC fysieke fitheidstest is een run van 1,5 of 2 mijl. De run moet binnen een bepaalde tijd worden voltooid, afhankelijk van uw leeftijd en geslacht. Om geconditioneerd te worden, loop je twee tot drie dagen per week op vergelijkbare afstanden en tijden als de test. Als je problemen hebt om onder de toegewezen tijd te blijven, neem dan snelheidstraining op in je runs. Tempo-training, sprintintervallen en weerstand tegen hardlopen kunnen u helpen sneller te worden.

Situp-testtraining

De ROTC situp-test houdt in dat een bepaald aantal situps in één minuut wordt voltooid. Verbeter uw situp-tijd door kernwerk te doen dat de test nabootst. Je lichaam reageert specifiek op hoe je het traint, dus dat betekent dat als je snel situps wilt uitvoeren, dat is hoe je moet trainen. Voer drie herhalingen van situp-oefeningen uit van elk één minuut met één minuut rust tussen elke oefening. Herhaal twee tot drie keer per week.

Push-up testtraining

Dit gedeelte van de fysieke fitheidstest omvat het uitvoeren van het maximale aantal push-ups dat u in één minuut kunt doen. Combineer uw pushup-training met uw situp-training en volg hetzelfde formaat. Vorm is belangrijk, dus wees tijdens je training attent, laat je buik niet zakken en houd je ledematen in de juiste posities. Bankdrukken en dergelijke kunnen je kracht verbeteren, maar de beste manier om beter te worden in pushups is om veel pushups te doen.

Aanvaardbaar lichaamsgewicht

ROTC vereist dat u een bepaald gewicht behoudt op basis van uw lengte en geslacht. Als je wilt afvallen, volg dan de normen die zijn uiteengezet in het gewichtscontroleprogramma van het leger. Zorg ervoor dat je jezelf voldoende tijd geeft om het vereiste gewicht te verliezen. Met een uitgebalanceerd en caloriebeperkt dieet en vijf tot zes dagen sporten per week, is een redelijk doel van het gewichtsverlies één tot twee pond per week.

Middelen


Bekijk de video: Welkom op zeilschip Fantastiko (Mei 2022).