Info

Hoe kniebeschermers aan scheenbeschermers te bevestigen


Een studie gepubliceerd in "Arthritis Care and Research" in 2008, knieartrose neemt toe. De studie suggereert dat de helft van de mensen knieartrose zal ontwikkelen voordat ze 85 jaar worden. Het nemen van extra voorzorgsmaatregelen tijdens het leven van een actieve levensstijl kan onnodige slijtage voorkomen. In honkbal zijn kniesavers een extra stuk apparatuur dat gemakkelijk kan worden bevestigd of losgemaakt van beenbeschermers voor extra kniebescherming. Terwijl een groeiend aantal honkbalvangers deze apparatuur gebruikt, bestaat er enige controverse over de kniesavers of omdat ze vaker kniewiggen worden genoemd.

Stap 1

Verwijder de laagste banden van elke beenbeschermer. Als deze banden door een X-riemsteun zijn gekruist, verwijdert u beide banden van de X-riemsteunen.

Stap 2

Leid de riem door de D-lus op de kniespaar aan dezelfde kant als de riem is bevestigd. De kniespaar heeft twee ringen aan elke kant, twee aan de linkerkant en twee aan de rechterkant. Eerst gaat de riem door de ring linksboven en bevestig vervolgens de ring linksonder. Bevestig vervolgens de andere kant op dezelfde manier. Begin met de riem naar de ring rechtsboven en sluit uiteindelijk de ring rechtsonder aan.

Stap 3

Het dikste wiggedeelte van de kniespaarder wijst naar de hiel. Pas de lengte van de beenbeschermingsbanden aan zodat de kniespaarder tijdens gebruik stevig tegen de achterkant van het onderbeen wordt gehouden.

Stap 4

De aanwijzingen voor het bevestigen van kniesavers zijn dezelfde voor alle grote merken. Maten variëren van klein tot groot. Dit geeft een bereik van jeugd tot volwassen spelers. Kies de kniespaarder die het beste bij de achterkant van het onderbeen past. Deze methode is van toepassing op zowel mannelijke als vrouwelijke spelers.

Tip

  • Kniebeschermers met de hand wassen met een mild reinigingsmiddel en aan de lucht drogen.