Adviezen

Doe Jumping Jacks iets voor het lichaam?

Doe Jumping Jacks iets voor het lichaam?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als u een aanpasbare, handige oefening nodig hebt die u bijna overal kunt uitvoeren, kan jacks springen een geweldige optie voor u zijn. Deze handige oefening helpt meerdere spiergroepen te versterken en biedt tegelijkertijd een aerobe training die calorieën verbrandt. Vanwege de impact zijn springende jacks niet voor iedereen weggelegd. Neem contact op met uw arts voordat u begint met een routine met springende jacks, vooral als u gewrichtspijn of instabiliteit heeft.

Opwarmen

Springende jacks zijn een ideale warming-up oefening. Vijf minuten van deze oefening zal uw hartslag verhogen en bloed naar alle belangrijke spiergroepen laten stromen. De extra bloedtoevoer verhoogt je lichaams- en spiertemperatuur, waardoor je lichaam klaar is voor krachtiger lichaamsbeweging. In combinatie met rekoefeningen kunnen springjacks uw prestaties verbeteren en blessures tijdens uw sportactiviteiten voorkomen.

Aerobic

Een persoon die ongeveer 130 pond weegt, kan 250 calorieën verbranden door 30 minuten standaard springende jacks te doen. De intensiteit neemt toe als u variabelen toevoegt, zoals halters of enkelgewichten. Deze oefening wordt aëroob wanneer je het doet op een intensiteit waardoor je hartslag en ademhaling zoveel stijgen dat het moeilijk voor je is om een ​​gesprek te voeren tijdens het trainen. Als u meer dan 130 pond weegt, verbrandt u calorieën sneller.

Spierkracht

Springende jacks werken de spieren in je schouders, buikspieren en benen. Als u halters toevoegt, beweeg dan uw handen tussen uw schouders en omhoog in een V-positie, in plaats van ze langs uw lichaam te brengen. Deze beweging zal je schouders versterken. Enkelgewichten dragen bij aan de training voor je beenspieren. Gebruik bij het toevoegen van gewichten halters of enkelgewichten, maar niet beide. Houd je buikspieren gespannen tijdens je springjack om ze het meest gespierde voordeel te geven.

Gevolg

De schokkende beweging van je voeten die de grond raken, maakt springende jacks een krachtige oefening, die zwaar kan zijn voor je voeten, enkels en knieën. Om veel voordeel te halen uit het springen van jacks zonder de druk op uw gewricht, probeer ze op een laag impactniveau. Voer de regelmatige springsprongbewegingen uit met je armen van je zijkanten naar boven je hoofd. In plaats van te springen om uw voeten uit te zetten, houdt u één voet op de grond en steekt u er één volledig uit met elke springjack, afwisselend tussen linker- en rechtervoet. Een oefening of yogamat zal ook helpen de impact te verminderen.


Bekijk de video: Jumping Jacks - hoe voor ik deze oefening goed uit? (Mei 2022).