Info

Hoe een Total Gym Pullup Bar te bevestigen


De pullup bar is een van de meest populaire hulpstukken voor de Total Gym trainer. Hoewel er veel versies van de Total Gym pullup bar zijn sinds het in 1996 debuteerde, blijft het basisontwerp hetzelfde. De pullup-balk is ook bekend als een attachmentЂњwing-bijlage. Afhankelijk van welke oefeningen u van plan bent uit te voeren met behulp van de pullup-bar, zijn er verschillende bevestigingsstijlen.

Stap 1

Ga naar het einde van de Total Gym-toren. Duw de voethouder naar beneden en zorg ervoor dat deze gestabiliseerd is. Neem de pullupstang in uw handen met de montagebeugels naar de vloer gedraaid en de eindbeugel van de bar in de tegenovergestelde richting van u gedraaid. Wanneer de pullup-balk in de tegenovergestelde richting wordt gedraaid, is dit de eindbeugel die naar voren is gericht - weg van uw eigen lichaam. Deze beugels moeten nu in de richting van het glijbord worden gedraaid.

Stap 2

Zoek de openingen aan de bovenkant van de rails en lijn de beugels uit met de hulpstukken. Manoeuvreer de beugels van de pullupstang over de openingen aan de bovenkant van de hellende rails. De balk moet naar het glijbord eronder wijzen.

Stap 3

Verplaats de borgpen in beide zijden van de bevestigingsbeugels van de pullup-balk. Deze twee lange trekpennen moeten door de bevestigingsbeugels en de gaten in de rail gaan. Duw en trek de pullup bar meerdere keren op en neer om stabiliteit te garanderen. Voordat u serieus traint op de pullupstang van de Total Gym, moet u ervoor zorgen dat deze op zijn plaats is vergrendeld.

Tip

  • De Total Gym moet op een schuine positie staan ​​met de pullup bar stevig bevestigd aan de bovenkant van het hellende paar rails. Om een ​​pullup te doen, ligt een Total Gym-gebruiker met de voorkant naar beneden op het glijbord om de pullupstang vast te houden, en trekt de armen, lats en rugspieren samen om pullups en kin-ups te maken.