Info

Hoe een optrekstang aan spanten te bevestigen met behulp van touw


Als je op zoek bent naar een geweldige training voor het bovenlichaam die je thuis kunt doen, is het de pull-up. Pull-ups werken voornamelijk uw latissimus dorsi, maar ze werken ook de meeste spieren van uw bovenarmen, schouders, rug en borst. Een manier om een ​​optrekstang te maken, is door een touw en een dikke holle buis aan een stevige, zichtbare spant in uw huis of garage te bevestigen.

Stap 1

Gooi het touw over de spant op de plaats waar u de trekbalk wilt hebben.

Stap 2

Steek het touw door de stalen buis. Zorg ervoor dat je een stevig touw gebruikt dat is ontworpen om je lichaamsgewicht te houden - wimpy touwen zullen het niet snijden.

Stap 3

Laat een vriend de balk op de gewenste hoogte houden, zodat je kunt bepalen waar je de knopen langs de lengte van het touw gaat plaatsen.

Stap 4

Gebruik een dubbele visserknoop of een andere veilige knoop om de twee uiteinden van het touw samen te binden. Voor de dubbele vissersknoop, plaats de twee uiteinden van het touw samen en laat een voet of twee touw aan beide uiteinden van de kruising. Houd een touwuiteinde vast en rol het twee keer rond het andere touw en leid het vervolgens terug door de spoelen. Trek het nog niet te strak aan. Wikkel vervolgens het andere touwuiteinde twee keer om de touwen, voer het terug in de tegenovergestelde richting van het andere touwuiteinde en trek beide uiteinden strak.

Tip

  • Test de knopen van de balk voordat u uw hele lichaamsgewicht erop legt. Zorg er ook voor dat u naar gewichtslimieten voor uw stang en touw vraagt ​​wanneer u uw benodigdheden koopt - u wilt niet dat een touw of stang u halverwege uw training raakt.