Adviezen

Wat voor soort jogging en hardlopen werk voor het verliezen van maag?

Wat voor soort jogging en hardlopen werk voor het verliezen van maag?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is moeilijk om je buik te verliezen als je geen actieplan hebt om de taak te volbrengen. Zelfs af en toe rennen is goed voor je gezondheid; toch kan het vaststellen van een consistent jogging- of hardloopprogramma helpen om van extra buikvet af te komen. Bepaalde soorten joggen en hardlopen verbranden meer buikvet dan andere.

Hardlopen en visceraal vet

Twee soorten vet omringen uw buik en veroorzaken buikvet: onderhuids en visceraal vet. Onderhuids vet is het slappe type vet dat liefdehandvatten, slappe oksels en de "bierbuik" veroorzaakt. Hoewel dit vet onaantrekkelijk is en niet als gezond wordt beschouwd, is visceraal vet de belangrijkste zorg. Dit is het vet dat zich diep in de buik vormt en uw interne organen aantast. Dit type vet kan volgens Time.com leiden tot diabetes, kanker en hartaandoeningen. Zowel joggen als hardlopen helpen om visceraal vet te verminderen en uw gezondheid te verbeteren.

Interval actief

Je kunt buikvet verliezen door dagelijks dezelfde afstand en tempo te rennen of joggen, maar als je het vet sneller wilt verbranden, voer dan intervallopen uit, zegt een studie gepubliceerd in het "Journal of Obesity". Intervaltraining werd ooit alleen door professionele atleten gebruikt, maar is nu zelfs voor de beginner gebruikelijk geworden. Interval hardlopen betekent gewoon dat je in een bepaald tempo rent, zoals 6 km / u, en elke 2 minuten sprint je zo snel als je kunt gedurende 30 seconden, en ga je vervolgens terug naar hardlopen met 6 km / u. Je kunt ook beginnen met 2 minuten joggen op 2,5 mph en dan 30 seconden hardlopen op 6 mph.

Voordelen van intervaltraining

Intervaltraining zorgt ervoor dat uw lichaam meer calorieën verbrandt, wat betekent dat u meer vet verbrandt. De tussentijdse uitbarstingen van energie maximaliseert de hoeveelheid vet die u zult verbranden. Een ander belangrijk voordeel van joggen en hardlopen intervaltraining is dat u uw cardiovasculaire fitheid verbetert. Na verloop van tijd kun je langer, sneller en met meer intensiteit rennen. Het combineren van joggen en een enkele oefening zal ook helpen om uw trainingsroutine interessanter te maken en u gemotiveerd te houden.

Overwegingen

Hardlopen op een loopband kan helpen de snelheid en tijd van uw jogging- en hardlooproutine te meten, waardoor uw training consistent wordt. Combineer hardlopen en joggen met een caloriearm dieet om het gewenste doel van het verliezen van je buik te bereiken.


Bekijk de video: Renovatieproblemen Koggeschip (Mei 2022).