Adviezen

Been Quad Oefening Machine Workouts

Been Quad Oefening Machine Workouts


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De quadriceps is een grote spiergroep in het voorste dijgebied. Als je grotere dijen wilt ontwikkelen, dan is quadriceps-training een must. Om deze spiergroep het beste te trainen, is toegang tot machines ook een must. Er zijn verschillende machine-oefeningen waarmee je je quadriceps kunt isoleren, beter dan vrije gewichten. Als u deze machines voor uw trainingen gebruikt, kunt u uw quadriceps maximaal ontwikkelen. Voer voor elke oefening drie sets van acht tot 12 herhalingen uit om je quads het beste te stimuleren.

Quadriceps-anatomie

Vier spieren vormen het spiercomplex van de quadriceps. Drie van die spieren zijn oppervlakkig en kunnen dus van buitenaf worden gezien. Deze drie spieren zijn de rectus femoris, gelegen aan de middelste voorste dij; de vastus medialis, gelegen aan de binnenkant van de voorste dij; en de vastus lateralis, gelegen aan de buitenste voorste dij. De vierde quadriceps-spier is de vastus intermedius. Deze spier kan niet van buitenaf worden gezien, omdat deze diep tot aan de rectus femoris is. De vier spieren van het quadriceps-complex functioneren gezamenlijk als extensoren van de knie, waardoor uw scheenbeen in voorwaartse richting wordt gebracht.

Smith Machine-oefeningen

Smith-machine-oefeningen worden meestal aanbevolen voor beginners, omdat ze in eerste instantie moeite kunnen hebben met een aantal losse beenoefeningen, zoals squat en lunge. Beide oefeningen kunnen worden uitgevoerd met behulp van de Smith-machine, die u helpt die bewegingen met minder moeite te doen vanwege de vaste beweging van de balk. Gevorderde en gevorderde stagiairs moeten ook van tijd tot tijd Smith machine-oefeningen in hun trainingsregimes opnemen om meer variatie in hun trainingen te hebben.

Leg Press Machine-oefeningen

De meeste sportscholen hebben verschillende soorten legpress-machines beschikbaar voor gebruik. Onder de meest populaire zijn de schuine beenpersmachine, zittende beenpersmachine en liggende beenpersmachine. De leg-press is een soortgelijke beweging als de squat en valt uit omdat je zowel heup- als knieverlenging moet doen; de laatste beweging werkt je quads.

Been verlenging machine oefeningen

In tegenstelling tot de squat-, lunge- en legpress-oefeningen, omvat de beenverlenging alleen beweging van de knie; dus met deze oefening kun je de quadriceps isoleren. Dit is een perfect voorbeeld van waarom het wordt aanbevolen om machines in je quadriceps-workouts op te nemen - je kunt oefeningen uitvoeren om je quads afzonderlijk te stimuleren. De meeste sportscholen hebben meestal twee soorten beenverlengingsmachines: enkelbenig en tweebenig. Beide zijn effectief.

De trainingen

Terwijl het doen van zowel gratis gewichts- als machine-oefeningen de meest uitgebreide workout voor je quadriceps biedt, kun je de spiergroep zeker ontwikkelen met alleen machines. In uw machine-alleen quadriceps workouts, zou u één tot twee van de Smith machine-oefeningen, één beenpers machine oefening en één been verlenging machine oefening moeten uitvoeren. Wissel om de vier weken uw Smith-machine, beenpersmachine en beenverlengingsmachine af, zodat u uw trainingen kunt afwisselen en zo de best mogelijke resultaten kunt bereiken.


Bekijk de video: The Most Scientific Way to Train QUADS. Quad Training Science Explained (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Shaktinos

    Naar mijn mening vergist u zich. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

  2. Drummand

    Daarin zit iets. Heel erg bedankt voor de uitleg, nu zal ik zo'n fout niet toegeven.

  3. Abdul

    Helemaal met haar eens. Ik denk dat dit een heel ander concept is. Volledig met haar eens.Schrijf een bericht