Adviezen

Lichte oefeningen voor wanneer u uit vorm bent

Lichte oefeningen voor wanneer u uit vorm bent


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De meest effectieve manier om in vorm te komen, is laag en langzaam beginnen, met eenvoudige oefeningen die met een matige intensiteit worden uitgevoerd. In plaats van te proberen je conditie op gang te brengen door hard te trainen, gebruik je eenvoudige oefeningen waarmee je 10 minuten of langer kunt werken zonder te stoppen. In de sportschool of thuis zijn er veel lichte oefeningen die u kunt uitvoeren om uw uithoudingsvermogen en cardio-uithoudingsvermogen te helpen opbouwen.

Stap 1

Kies een trainingsintensiteit die je hartslag verhoogt en ervoor zorgt dat je harder ademt dan normaal, maar je niet enorm begint te zweten. Voer oefeningen uit in hetzelfde tempo dat u zou gebruiken voor een stevige wandeling. Je zou in staat moeten zijn om je oefeningen in dit tempo voort te zetten zonder na een paar minuten te moeten stoppen.

Stap 2

Handhaaf het oefentempo dat u hebt bepaald, zodat u zonder te stoppen kunt trainen en 10 minuten of langer kunt trainen. De American Heart Associations stelt dat trainingen van 10 en 15 minuten, die twee of drie keer per dag worden uitgevoerd, gezonde voordelen bieden die u op weg helpen naar een goede cardio-gezondheid. Voeg een paar minuten toe aan elke training terwijl je je conditie verbetert, met als doel 30 minuten of langer te kunnen trainen. Hoe lang je traint is belangrijker dan hoe hard je traint als je in vorm begint te komen. Hoe langer je je hart, long en andere spieren gebruikt, hoe meer uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen je opbouwt en hoe meer calorieën je verbrandt.

Stap 3

Voer thuis oefeningen uit zoals trappen op en af ​​lopen, op zijn plaats joggen, touwtje springen, jacks springen, push-ups vanuit een geknielde positie, kontschoppen, squats, lunges en situps. Gebruik halters of weerstandsbanden om een ​​workout te maken terwijl u tv kijkt, zittend of staand. Fiets of rolschaats. Volg een tv-trainingsprogramma op uw eigen snelheid als u een fitnesskanaal heeft dat een trainingsprogramma biedt. Dans met bewegingen van het hele lichaam terwijl je naar je favoriete muziek luistert.

Stap 4

Gebruik cardiomachines met een matige intensiteit als u toegang hebt tot een sportschool of fitnesscentrum. Opwarmen op een loopband op 2 mph gedurende twee of drie minuten om op te warmen, verhoog dan je snelheid tot 3 mph tot 3,5 mph om een ​​eenvoudige, hart-gezonde workout te creëren. Verander de versnellingsinstellingen op een hometrainer om spieren op te bouwen met harder trappen en verhoog uw hartslag met snel trappen. Gebruik een roeimachine met zeer weinig weerstand om uw boven- en onderlichaamsspieren te trainen.


Bekijk de video: Oefeningen voor arm en hand na beroerte; sensibiliteit-, mobiliteit- en pijninfo (Mei 2022).