Adviezen

Een lijst met cardiomachines die de benen in de sportschool werken

Een lijst met cardiomachines die de benen in de sportschool werken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je benen doen het grootste deel van het werk om je te verplaatsen terwijl je je dag doorbrengt, en ze dragen aanzienlijk bij aan sporten zoals honkbal, tennis en golf. Trainingsmachines die uw onderlichaam doen werken, helpen u spierkracht te verbeteren en kunnen uw kuiten, dijen, heupen en achterbenen er beter gevormd en sexy uit laten zien. Sportscholen en fitnesscentra bieden een verscheidenheid aan fitnessapparaten die u helpen uw benen te werken terwijl u calorieën verbrandt.

Tredmolen

Een loopband is een van de meest voorkomende trainingsapparaten die op uw benen werken. Het is gemakkelijk te gebruiken, laat je werken op je eigen snelheid en - als het wordt geleverd met een elektronische console - laat je een verscheidenheid aan cardiotraining maken. De voorwaartse beweging die u op een loopband uitvoert, begint op een vlak vlak, dat u kunt wijzigen, afhankelijk van de machine die u gebruikt. Als de machine u een opwaartse helling op het loopvlak laat maken, gebruikt u meer kuitspieren om uzelf voort te stuwen. Als het een neerwaartse helling kan creëren, gebruik je je quads om je te remmen terwijl je loopt.

Elliptisch

Een elliptische trainer creëert een beweging die lijkt op trappen terwijl je op de pedalen van een fiets staat. Het is een niet-impactieve workout, omdat je voeten nooit de pedalen verlaten, en het werkt je heupen, billen, quads, hamstrings en kuiten met de voorwaartse trapbeweging. Achteruit trappen, kunt u uw kuiten en hamstrings een beetje meer werken dan je kunt op een loopband, volgens Dr. Edward Laskowski van de Mayo Clinic.

Sport fiets

Met heel weinig weerstand op een hometrainer, kunt u een draaiende training maken met snel trappen. Je kunt de weerstand verhogen om meer spieren op te bouwen terwijl je calorieën verbrandt. Je kunt op een rechtopstaand model staan ​​en trappen, maar je moet op een ligfiets blijven zitten als je achterover leunt. Een hometrainer werkt beenspieren, waaronder de kuiten, quads, hamstrings, heupbuigers en bilspieren. Staand op de pedalen worden uw quads meer ingeschakeld. Op een ligfiets gebruikt u minder kern- en rugspieren, waardoor uw quads en hamstrings meer worden benadrukt vanwege de liggende positie.

Roeimachine

Een roeimachine of ergometer coördineert uw armen en benen terwijl u aan de hendels of snoeren van de machine trekt en duwt. Naast het werken van alle spieren van de benen en heupen, activeer je je borst-, rug-, kern- en armspieren. De quads bieden veel van de kracht om de beweging uit te voeren om je achteruit te duwen, met de hamstrings die helpen. De quads remmen je dan terwijl je vooruit gaat. U kunt uw benen meer benadrukken door minder armkracht te gebruiken om de machine te verplaatsen.

Trapklimmers / trapstappen

Traplopen en steppers zijn vergelijkbaar omdat ze de beweging van het lopen op trappen nabootsen. Sommige trapklimmers zien er eigenlijk uit als een reeks trappen die continu bewegen terwijl je ze beklimt, die ronddraaien terwijl je ze steeds opnieuw reclimt. Trapstappen lijken op elliptische trainer, maar creëren een klimbeweging in plaats van te trappen. Deze machines werken op al je onderlichaamsspieren en benadrukken de heupen, kuiten en quads meer dan een loopband of hometrainer vanwege de inspanning die het kost om de neerwaartse bewegingen uit te voeren.

Gewichtsmachines

Met gewichtmachines kunt u verschillende cardiotraining uitvoeren door u de weerstand te laten verminderen, zodat u intensieve herhalingen kunt doen. Met universele machines kunt u oefeningen uitvoeren zoals beenpersen, squats, kuitverhogingen en beenadductie- en abductieoefeningen. Ga van oefening naar oefening om de 30 tot 60 seconden met een pauze van 15 tot 30 seconden tussen de oefeningen.

Middelen


Bekijk de video: Beste fitness apparaten om af te vallen? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Thurston

  Niet in deze kwestie.

 2. Kazem

  Bedankt voor het kiezen van informatie. Nu kennen ze mij.

 3. Terron

  Ja, te zijner tijd om te antwoorden, is het belangrijk

 4. Teyo

  Het is een uitstekend idee. Het is klaar om u te ondersteunen.

 5. Aeolus

  Het spijt me dat ik je niet kan helpen. Ik denk dat je hier de juiste oplossing zult vinden.

 6. Corren

  Ik denk dat je een fout maakt.Schrijf een bericht