Adviezen

Lijst met oefeningen om buik en dijvet te verliezen

Lijst met oefeningen om buik en dijvet te verliezen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Buik- en dijvet vormen wanneer u meer calorieën binnenkrijgt dan u elke dag verbrandt. Deze overtollige calorieën worden opgeslagen als vet, en de buik en dijen zijn vaak het doelwit. Dagelijkse lichaamsbeweging, waaronder krachttraining en cardio-sessies, kunnen helpen vet te verminderen en spieren op te bouwen in deze veel voorkomende probleemgebieden.

Beste buikvetoefeningen: de zijplank

Moeilijker dan een traditionele plank, vereist deze beweging dat u uw lichaamsgewicht ondersteunt op slechts twee contactpunten in plaats van vier. Je moet echt aan je kern werken om in balans en gestabiliseerd te blijven. Begin de beweging door aan uw rechterkant te liggen met uw linkerbeen gestapeld op uw rechterbeen. Plaats uw linkerhand op uw rechterheup. Buig vervolgens je buikspieren en til je heupen van de grond. Balans op je voeten en onderarm, zodat je lichaam zich op een diagonale lijn bevindt. Houd de pose 45 seconden vast en herhaal dan aan de andere kant. Herhaal de hele reeks 10 keer.

Beste buikvetoefeningen: uitloopplanken

Deze ab oefening werkt eigenlijk je hele lichaam, inclusief de kern, benen en armen. Ga op een plankpositie staan. Deze houding is gewoon het gedeelte van een push-up, met je armen uitgestrekt naar de vloer en benen gestrekt recht achter je. Loop langzaam je handen zo ver mogelijk naar voren, zonder je heupen te laten doorzakken. Wanneer je zover bent gegaan dat je armen reiken, loop je met je voeten naar voren totdat je weer in de uitgangspositie bent. Herhaal de reeks 10 keer. Voor een extra uitdaging til je een been op terwijl je je handen naar de zijkanten en terug loopt.

Top dij-vet oefeningen: Flamingo Balance Move

Begin langzaam met deze oefening totdat je balans bereikt. Ga met uw rechterhand op uw heup staan ​​en houd een 5-pond halter in uw linkerhand. Til uw rechtervoet op tot uw heuphoogte terwijl u iets naar voren leunt en uw linkerarm naar voren beweegt. Doe een biceps-krul en breng je been vervolgens langzaam terug naar de grond. Herhaal de beweging 10 keer, wissel dan van kant en begin opnieuw met de reeks.

Top dij-vet oefeningen: plyometrische squats

Een grotere uitdaging dan de squats die je deed in de gymles, deze beweging zal de dijkracht vergroten terwijl je calorieën verbrandt. Ga met uw voeten op schouderbreedte uit elkaar staan ​​en buig uw knieën vervolgens tot 90 graden. Zodra je in de squat positie bent, spring je explosief op met je billen en beenkracht. Land zachtjes in de squatpositie en herhaal de beweging 10 keer.

Cardio-component voor gewichtsverlies

Krachtopbouwende oefeningen helpen je spieren in je onderbuik te versterken, maar een regelmatige cardiotraining verbrandt calorieën en leidt tot gewichtsverlies. De Centers for Disease Control and Prevention beveelt aan dat volwassenen wekelijks minimaal 150 minuten matige aerobe training krijgen. Om onderbuikvet en handgrepen te verbannen, maakt cardiotraining zoals hardlopen, wandelen, fietsen of zwemmen deel uit van uw dagelijkse routine. Als je je wilt concentreren op je probleemzones, probeer dan buikdanslessen voor je buik en spinlessen voor je dijen.


Bekijk de video: Buikvet Verbranden - Thuis Training! (Mei 2022).