Adviezen

Een lijst met dingen die u in een sporttas kunt inpakken

Een lijst met dingen die u in een sporttas kunt inpakken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel sommige mensen gewoon een paar items die ze nodig hebben in hun sporttas gooien voordat ze gaan sporten, is het gemakkelijk om dingen weg te laten die je nodig hebt als je niet van plan bent. De exacte inhoud van uw sporttas verschilt afhankelijk van de activiteiten die u in de sportschool doet en uw persoonlijke voorkeur, maar er zijn een aantal artikelen die u moet overwegen in te pakken voor uw volgende reis naar de sportschool.

Kleding en schoeisel

Voeg bij het inpakken van uw sporttas een verandering van kleding en bijpassende accessoires toe zodat u uw zwetende sportkleding niet thuis hoeft te dragen. Neem extra sokken mee om ervoor te zorgen dat je voeten niet te zweterig worden tijdens het sporten, en gooi een extra paar schoenen in als je ook ruimte in je tas hebt. Voeg slippers en doucheschoenen toe als je van plan bent om te douchen in de sportschool en voeg een waszak of verschillende plastic zakken toe om vochtige of zweterige kleding en schoeisel in te doen nadat je ze uitdoet.

Trainingsapparatuur

Sommige training- en sportuitrusting is gemakkelijk te onthouden; als je bijvoorbeeld racquetball gaat spelen, neem je je racket mee. Controleer dit nogmaals om er zeker van te zijn dat u andere apparatuur heeft die u misschien nodig heeft. Vergeet uw kilometerteller, hijshandschoenen, oogbescherming of andere kleinere apparaten niet. Als uw sportschool vereist dat u uw eigen slot voor kastruimte levert, zorg er dan voor dat u dit ook meeneemt.

ID houder

Een ID-houder is niet noodzakelijk een essentieel apparaat, maar het komt zeker van pas wanneer u naar de sportschool gaat. De meeste ID-houders hebben voldoende ruimte voor uw rijbewijs en lidmaatschapskaart voor de sportschool, plus een paar dollar zodat u eventuele incidentele kosten in de winkel of een drankje aan de sapbar kunt ophalen.

Water en snacks

Juiste hydratatie is essentieel tijdens het sporten. In plaats van meerdere dollars te betalen voor flessenwater in de sportschool, neem je zelf geld mee in een fles water. Door een paar gezonde snacks toe te voegen, kun je je energiek houden terwijl je aan het sporten bent en kun je je lichaam ook voorzien van broodnodige eiwitten en koolhydraten zodra je workout is afgelopen.

Hygiëne benodigdheden

Persoonlijke hygiëne is belangrijk, vooral als je hebt gezweet in de sportschool. Als je sportschool een douche heeft, kun je met shampoo op reisformaat, bodywash en gezichtswash je schoon maken zonder veel ruimte in te nemen en kan je deze later thuis bijvullen indien nodig. Vergeet ook de handdoeken niet, want het is goedkoper om deze zelf mee te nemen dan te huren. Andere hygiëneproducten zoals deodorant en haarverzorgingsproducten moeten ook in uw tas worden opgenomen, evenals vrouwelijke producten als u ze nodig hebt.

Eerste hulp

Hoewel sportscholen eerste hulpmaterialen ter plaatse moeten hebben, betekent het meenemen van uw eigen verband, antibacteriële doekjes en andere basisuitrusting voor eerste hulp dat u kleine krassen en snijwonden snel kunt behandelen. Optionele eerstehulpmiddelen zoals knie- of enkelbeugels kunnen ook aan je sporttas worden toegevoegd als preventieve maatregelen als je oefeningen uitvoert die veel stress op specifieke gewrichten uitoefenen.

Mediaspeler

Veel mensen luisteren naar muziek terwijl ze trainen. Als je een mp3-speler of andere mediaspeler bij je hebt in de sportschool, zorg er dan voor dat deze volledig is opgeladen en geladen met je workout-afspeellijst voordat je hem in je tas stopt. Neem ook accessoires mee, waaronder een hoes die u aan uw arm of kleding kunt bevestigen en een reserve-koptelefoon voor het geval uw primaire koptelefoon niet meer werkt of beschadigd raakt.

Benodigdheden voor na de training

Om tijd te besparen na je training, neem je alles mee wat je nodig hebt om naar huis te gaan als je later op de avond plannen hebt. Dit omvat schoolboeken of werkmateriaal als je lessen of 's avonds hebt, alle items die je naderhand met vrienden moet ontmoeten en wat make-up en parfum of cologne als je van plan bent uit eten te gaan met een speciaal iemand .


Bekijk de video: 24 EENVOUDIGE MANIEREN OM JE SPULLEN TE VOUWEN (Mei 2022).