Adviezen

Hoe lang duren Biceps om groot te worden?

Hoe lang duren Biceps om groot te worden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe lang het duurt voordat je biceps groeit, hangt af van twee categorieën factoren. De eerste is niet onder jouw controle; het omvat genetica, leeftijd en geslacht. De tweede categorie omvat eiwitinname, goede rust en trainingsstrategie. Als u zich concentreert op de tweede categorie, hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u slimme beslissingen nemen over snelle biceps-groei.

Juiste rust

Biceps groeien niet tijdens een training; ze groeien in rust. De meeste dagen van de week matig trainen zal je niet overtrainen, maar het trainen van dezelfde spiergroepen leidt te vaak tot atrofie. De rest die u nodig heeft, hangt af van uw leeftijd, dieet, genetica en kwaliteit van de slaap. Een gezonde 20-jarige die acht uur rust krijgt, heeft meestal slechts 48 uur rust nodig tussen het uitoefenen van biceps, terwijl een 50-jarige meestal een volledige week rust nodig heeft.

Jou doel

Of een biceps "groot" is of niet, hangt af van je mening, en de snelheid waarmee deze zal groeien, heeft grenzen. Volgens Dr. Michael Colgan, een vooraanstaand sportvoedingsdeskundige, kunnen spieren niet meer dan een ons nieuwe spier per dag groeien - 23 pond per jaar in een best-case scenario. Omdat biceps spier minder dan 8 procent van je totale spiermassa inneemt, kun je verwachten dat je jaarlijks maximaal 1 pond spiermassa in je lichaam krijgt.

Eiwit

Eiwitinname voor biceps groei is hetzelfde als de inname voor algehele groei. Nutritonist Mark Tarnopolsky, M.D., Ph.D., die lichaamsbeweging en voeding bestudeert aan de McMaster University in Hamilton, Ontario, beveelt aan dat atleten dagelijks 0,77 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht consumeren. Een man van 200 kilo zou dagelijks 154 gram eiwit nodig hebben. Als je vijf dagen per week een uur per keer traint, consumeer dan dicht bij de aanbeveling van Tarnopolsky. Als u minder dan vier dagen per week 45 minuten traint, kunt u 0,45 gram per pond consumeren.

Opleiding

Je biceps extra aandacht geven is niet schadelijk, maar doe het niet te overdreven. Spieren hebben tussen de trainingen 48 uur rust nodig om goed te kunnen repareren. Biceps gedijen op isolatie-oefeningen zoals preacher-krullen, concentratiekrullen en barbell-krullen. Mix het aantal herhalingen in je set. Lage herhalingen - tussen acht en 12 per set - bouwen massa. Hoge herhalingen - 15 tot 20 per set - toon de biceps en geef deze zijn "piek". Train de spieren van de triceps regelmatig om uw biceps groter te laten lijken; triceps vormen tweederde van de bovenarm.


Bekijk de video: NIELS & RIJK VALLEN TERRORISTEN SCHUILPLAATS BINNEN. UNTRAINED ON A MISSION NEXT LEVEL (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Lokni

  de prachtige zin

 2. Kenton

  Naar mijn mening is het een zeer interessant thema. Geef met u zullen we communiceren in PM.

 3. Efnisien

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM.

 4. Taliesin

  Goed gedaan, het lijkt mij dat dit het briljante idee is

 5. Mihn

  Naar mijn mening maak je een fout. Ik stel voor om het te bespreken. E -mail me op PM.Schrijf een bericht