Adviezen

Hoe lang duurt het om billen met squats te verbeteren?

Hoe lang duurt het om billen met squats te verbeteren?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De squat is de gouden standaardoefening als het gaat om het trainen van de billen, volgens de American Council on Exercise. Squats kunnen worden gedaan met of zonder weerstand, op evenwichtstrainers, zij aan zij, met brede of smalle standen, van een platform, met sprongen, op één been of zelfs met een partner. Met al deze variaties kun je jezelf kraken tot een vermoeide tush, maar je kunt je afvragen wanneer je resultaten begint te zien. Het antwoord hangt af van je conditie, je maat, je trainingsschema en je genetica.

Strategie

Uw eerste squat-workout moet ten minste één set van acht tot 12 herhalingen van de basislichaamsgewicht squat omvatten. Voeg nog een set of twee toe wanneer een enkele set niet langer een uitdaging vormt. Doe de squats minimaal twee keer per week op niet-opeenvolgende dagen.

Resultaten

Beginners zullen resultaten zien in vier tot acht weken krachttraining. Deze eerste resultaten verschijnen als een groter gevoel van kracht in de bilstreek, waardoor elke set squats gemakkelijker te voltooien is. Als u te zwaar bent, verschijnen de visuele voordelen van squats mogelijk pas nadat u een aanzienlijke hoeveelheid vet in uw bilspieren bent kwijtgeraakt. Squats alleen zullen je niet helpen de calorieën te verbranden die nodig zijn om vet te verliezen - je moet op de meeste dagen van de week deelnemen aan 30 of meer cardiovasculaire oefeningen en een portie-gecontroleerd, caloriearm dieet volgen. Als u op zoek bent naar een ronde beweging, zijn de dagelijkse veranderingen in de grootte en vorm van uw spieren mogelijk niet direct zichtbaar voor het blote oog. Gebruik een meetlint om uw metingen bij te houden om veranderingen in de regio gedurende vier tot zes maanden te observeren. Je kunt ook observeren hoe je in je jeans past - als de stoel niet langer zakt, weet je dat je vooruitgang boekt. Hoe fitter je bent, hoe langzamer je resultaten zijn omdat je minder ruimte hebt om te verbeteren. Vergeet niet dat sommige lichaamstypes meer geneigd zijn om spieren aan te trekken dan anderen.

Vooruitgang en variëteit

Als je al acht weken of langer lichaamsgewicht squats doet, is het tijd om je routine te mixen om betere resultaten te behalen. Lichaamsgewicht squats zijn goed voor beginners die de juiste vorm leren aan te scherpen, maar na verloop van tijd raakt je lichaam gewend aan de beweging en heeft het grotere stimuli nodig. schouders. Andere manieren om de squat te mixen zijn om een ​​stabiliteitsbal tussen je rug en de muur te plaatsen terwijl je hurkt, een sprong toe te voegen terwijl je uit de squat stijgt of de afstand tussen je voeten te veranderen.

Toevoegingen

Squats zijn slechts een manier om je billen te trainen. Om je voortgang te versnellen, voeg je quadruped heupextensies, step-ups, lunges en deadlifts toe aan je beenroutine. Wanneer je weerstand toevoegt aan deze oefeningen en de squat, kies dan het gewicht dat de laatste twee of drie herhalingen in elke set uitdagend maakt om te voltooien met een goede vorm. Je moet moe zijn om je billen sterker en shapelier te maken.


Bekijk de video: Squat Uitleg & Tips (Mei 2022).