Adviezen

Hoe 20 pond te verliezen in twee maanden door te lopen

Hoe 20 pond te verliezen in twee maanden door te lopen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel het verliezen van 20 pond in twee maanden een ambitieus doel is, vooral als je nieuw bent in sporten, is het mogelijk met de juiste balans tussen voeding en drive. Een typisch gezond doel van het gewichtsverlies is 1 tot 2 pond per week, dus je moet zowel flexibel als realistisch zijn over het bereiken van je 20-pond verlies in slechts twee maanden. Gewichtsverlies en gezond leven vereisen een levensstijl en mentaliteitsverandering die niet alleen uw gewichtsdoelstellingen bepaalt, maar ook de gezondste manier bepaalt om ze te bereiken, waaronder een slim dieet en een trainingsschema. Als wandelen uw favoriete vorm van oefening is, wees dan voorbereid om snel te bewegen en uw hartslag te verhogen om de kilo's te helpen dalen.

Doel instellen

Maak een plan en stel specifieke doelen om u te helpen deze 20 pond te verliezen. Beslis op welk tijdstip van de dag je van plan bent te lopen en houd je er elke dag aan. 'S Ochtends wandelen helpt je metabolisme voor de dag op gang te brengen, maar je kunt ook een avondwandeling volgen voor extra calorieverbranding. Markeer elke week een dag in uw agenda om uzelf te wegen, zoals maandagochtend als eerste, met een doel van minimaal 2 kilo per week verloren. Eén keer per week wegen geeft een nauwkeuriger beeld van je gewichtsverlies, maar als je gewoon niet een week kunt wachten om je voortgang te controleren, onthoud dan dat het gewicht dagelijks kan fluctueren.

Raak niet ontmoedigd als de weegschaal niet het gewichtsverlies weerspiegelt dat u verwacht. Houd uw gewicht, gelopen afstand en de tijd die het kostte om te lopen in uw agenda bij; een gezonde levensstijl is niet alleen gewichtsgerelateerd - het gaat meer over hoe fit je bent. Zien hoeveel vooruitgang je maakt op loopafstand en snelheid motiveert je om door te gaan met je levensstijlveranderingen. Stel het doel voor je eerste week in op 30 minuten wandelen per dag en verhoog dat elke week met 10 minuten per dag. Dus loop voor de tweede week 40 minuten per dag. De derde week loop je 50 minuten per dag. Houd uw calorie-inname bij om ervoor te zorgen dat uw dieet uw nieuwe levensstijl weerspiegelt.

Walking Basics

Controleer de hoeveelheid beweging die u krijgt tijdens het lopen. Volg uw afstand, het aantal stappen dat u zet, de calorieën die u verbrandt of de duur van uw wandeling. De President's Council on Physical Fitness and Sports beveelt aan om minstens 10.000 stappen per dag te lopen, maar dat hoeft niet allemaal tegelijk te zijn. Een gemiddeld persoon neemt ongeveer 2.000 stappen in een mijl en u moet proberen een mijl te lopen in ongeveer 15 minuten. Loop snel genoeg zodat je hart en ademhaling sneller worden, maar niet zo snel dat je geen gesprek met iemand kunt voeren. Een stappenteller met een calorieteller kan u helpen uw stappen te tellen en te bepalen hoeveel calorieën u verbrandt; als je op gras loopt in plaats van bestrating of als je een heuvelachtige route kiest, kun je meer calorieën verbranden.

Draag altijd comfortabele, ondersteunende sportschoenen om u te helpen veilig te lopen en de kans op been- of enkelblessures te verminderen. Strek je benen en armen na elke wandeling. Drink veel water voor en na je training en neem een ​​fles water mee om je te hydrateren terwijl je loopt. Op warme zomerdagen kunt u uw wandeling plannen in een winkelcentrum, waarvan vele speciale ochtenduren bieden voor wandelaars en een toegewezen route, of een plaatselijke school of gezondheidscentrum bezoeken met een indoorbaan.

Dieet

Als u lichaamsbeweging toevoegt, maar de slechte eetgewoonten niet verandert, is het onwaarschijnlijk dat u binnen twee maanden 20 pond verliest. Het verlagen van uw calorie-inname is absoluut noodzakelijk om af te vallen. Lopen verbrandt niet zoveel calorieën als sommige andere cardio-activiteiten, zoals hardlopen, dus je moet je dieet zorgvuldig volgen. Je moet 3.500 calorieën meer verbranden dan je inneemt om 1 pond te verliezen. Als u uw dagelijkse calorie-inname vermindert met 500 calorieën per dag, kunt u elke week tot een pond verliezen. Als je een half uur stevig wandelt, verbrand je ongeveer 150 calorieën, wat elke week weer 1/3 pond scheert. Hoewel dat niet betekent dat je je 20 pond in twee maanden bereikt, kun je misschien meer calorieën snijden of verder lopen met meer intensiteit, zoals een route met meer heuvels, om de hoeveelheid gewichtsverlies elke week te verhogen. Het American College of Sports Medicine beveelt aan dat vrouwen ten minste 1200 calorieën per dag consumeren en mannen ten minste 1.800 calorieën innemen, dus houd uw calorieën op een veilig niveau bij het aanpassen van uw dieet. Laat uw calorieën tellen wanneer u ze verlaagt; eet geen 500 lege calorieën chips. Gebruik in plaats daarvan voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen, zoals vetarme zuivelproducten, mager vlees en verse groenten en fruit.

Krachttraining

Een evenwichtige aanpak is cruciaal voor uw succes met afvallen, niet alleen in de komende twee maanden, maar tijdens uw leven. Naast een slim dieet en stevig wandelen als je cardiotraining, voeg je wat basale krachttraining toe om je spierspanning op te bouwen en je botdichtheid te behouden. Spieren helpen u calorieën efficiënter te verbranden, waardoor de effectiviteit van uw looproutine wordt verhoogd. Het doel is niet om een ​​bodybuilder te worden, maar om je spieren te versterken. Plan krachttrainingen voor je boven- en onderlichaam. Gebruik lichtere gewichten en meer herhalingen om kracht op te bouwen zonder bulk op te bouwen. Ideeën voor training van het onderlichaam zijn squats met of zonder gewichten, kuitverhogingen en beenkrullen. Probeer voor je bovenlichaam biceps krullen, militaire schouderpers (met je armen over je hoofd) en triceps kickbacks. Push-ups bouwen je armen en borst, en squats werken je benen, heupen en billen met alleen je lichaamsgewicht.

Middelen


Bekijk de video: Zo veel hormonen. . - Vlog #157. OPTIMAVITA (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mele

  Pardon, ik heb deze zin verwijderd

 2. Fauk

  Je gedachte is geweldig

 3. Mathews

  Er is een site, met een grote hoeveelheid grote hoeveelheid over een thema dat je interessant hebt.

 4. Remington

  Ja, een goede keuze

 5. Horton

  Warmte! Laten we!))Schrijf een bericht