Adviezen

Snel 20 kilo afvallen

Snel 20 kilo afvallen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het verliezen van 20 kilogram - of 44 pond - is een belangrijk doel, maar het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren. U kunt dit gewicht veilig verliezen in ongeveer vijf tot vijf en een halve maand met toewijding en inspanning. Houd het gewicht af door eenvoudige veranderingen in levensstijl aan te brengen. Houd deze levensstijlveranderingen aan, en u zult voor altijd het gewicht verliezen.

Stap 1

Verminder uw calorie-inname met 500 tot 1.000 calorieën per dag. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, zal deze daling van calorieën resulteren in verliezen van tussen de 1 en 2 pond - 0.453 en 0.907 kilogram - per week. Vrouwen moeten hun calorie-inname niet verlagen tot minder dan 1.000 calorieën per dag, terwijl mannen volgens de National Institutes of Health ongeveer 1.200 calorieën per dag moeten blijven.

Stap 2

Eet gezond voedsel om ervoor te zorgen dat u aan uw voedingsbehoeften voldoet terwijl u binnen uw calorielimiet blijft. Benadruk fruit en groenten evenals volle granen en magere melkproducten. Gebruik magere eiwitbronnen zoals gevogelte, vis, magere stukken vlees, bonen en eieren.

Stap 3

Vermijd geraffineerde koolhydraten met een hoge glycemische index - voedingsmiddelen zoals suiker, witte bloem en witte rijst, die een piek in uw bloedsuikerspiegel kunnen veroorzaken. Een onderzoek uit 2012 door het New Balance Foundation Obesitas Prevention Center in het Boston Children's Hospital, dat werd gepubliceerd in het "Journal of the American Medical Association", concludeerde dat diëten met weinig koolhydraten of glycemische index effectiever zijn dan vetarme diëten wanneer het gaat om het bereiken van blijvend gewichtsverlies.

Stap 4

Verhoog uw niveau van lichamelijke activiteit. De National Institutes of Health beveelt dagelijks 60 tot 90 minuten matige lichamelijke activiteit aan om gewichtsverlies te behouden. Matige fysieke activiteiten omvatten wateraerobics, basketbal spelen en sociaal dansen.

Stap 5

Neem intensieve intervaltraining op in uw trainingsroutine. Intervaltraining met hoge intensiteit is een vorm van training die wisselt tussen activiteiten met hoge intensiteit en activiteiten met lage intensiteit. Een studie gepubliceerd in het "Journal of Applied Physiology" in 2006 wees uit dat deelnemers meer vet verbrandden na slechts twee weken intensieve intervaltraining. Volgens "Go Ask Alice!" Van Columbia Health website, intervaltraining met hoge intensiteit kan de mitochondriën conditioneren om vette calorieën te verbranden vóór koolhydraatcalorieën.

Stap 6

Maak krachttraining onderdeel van uw reguliere trainingen. Spierweefsel verbrandt meer calorieën dan vet, dus het opbouwen van spieren zal de hoeveelheid calorieën die u verbrandt verhogen - waardoor u kilo's kunt afwerpen. Het verminderen van calorieën kan ervoor zorgen dat je zowel spieren als vet verbrandt, dus het is essentieel om krachttraining toe te voegen om spierverlies te voorkomen als je snel en efficiënt wilt afvallen.


Bekijk de video: HOE IK 20 KILO AFVIEL IN 5 MAANDEN ZONDER SPORTEN. Lisanne de Vries (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kajikasa

  Wat wil je precies zeggen?

 2. Claudas

  Het spijt me, maar ik denk dat je ongelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PB.

 3. Zurisar

  Hoe bestel je?

 4. Aziz

  Excuseer, dat ik u onderbreek, maar ik stel voor om nog een keer langs te gaan.

 5. Rayman

  Ik maak me ook zorgen over dit probleem, waar kan ik meer informatie over dit onderwerp vinden?

 6. Tygojora

  Ik bedenk dat u zich vergist. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 7. Brendt

  afval door God)))))) Het begin bekeken meer was niet genoeg))))Schrijf een bericht