Adviezen

Hoe veel gewicht te verliezen in twintig dagen

Hoe veel gewicht te verliezen in twintig dagen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het handhaven van een gezond gewicht is op veel manieren gunstig voor uw gezondheid. Het helpt de ontwikkeling van hartaandoeningen, diabetes, kanker en andere gezondheidsproblemen nu en naarmate u ouder wordt te voorkomen. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beveelt aan om 1 tot 2 pond per week te verliezen, dus als u snel wilt afvallen, is het belangrijk om uw arts te raadplegen en rage-diëten te vermijden die gevaarlijke gevolgen kunnen hebben, die u veilig houden als je verliest ongewenste kilo's.

Stap 1

Houd ongezond voedsel uit uw huis. Als het kijken naar je favoriete tv-programma betekent dat je op chips en snoep moet kauwen, bijvoorbeeld, het hebben van die lekkernijen maakt het moeilijk om af te vallen. Gooi chips, snoep, frisdrank, bevroren diners, ijs, koekjes, cake, gefrituurd voedsel en verwerkte snacks weg en koop er geen voor de komende 20 dagen. Als je het huis verlaat en junkfood gaat halen, wordt de kans dat je het overdrijft aanzienlijk verminderd.

Stap 2

Sla geen maaltijden en snacks gedurende 20 dagen over. Je zou kunnen afzien van het ontbijt om calorieën te besparen, maar als je meer dan drie of vier uur zonder eten gaat, zul je zo hongerig zijn dat je meer kans hebt om te veel te eten bij je volgende maaltijd of snack. Eet elke dag drie caloriearme maaltijden en een paar kleine snacks om de honger op afstand te houden als u gewicht verliest.

Stap 3

Vul vezels bij. Deze voedingsstof vult je buik en verteert langzaam, waardoor je je langer vol blijft voelen. Gebruik vezels bij elke maaltijd en snack om je te helpen totdat het tijd is om weer te eten. Fruit, groenten en volle granen, zoals popcorn of havermout, zijn goede bronnen van vezels.

Stap 4

Eet caloriearm voedsel. Eet de volgende 20 dagen een verscheidenheid aan fruit, groenten, magere eiwitten, volle granen en magere zuivelproducten. Deze items voldoen aan uw voedingsbehoeften, maar helpen u bij het beheersen van uw calorie-inname.

Stap 5

Train minimaal 30 minuten, vijf dagen per week gedurende de volgende 20 dagen. Dit zijn de richtlijnen van de CDC voor gezonde volwassenen. Verdubbel deze tijd tot 300 minuten per week om u te helpen sneller af te vallen. Kies activiteiten die je leuk vindt om de kansen te vergroten dat je je eraan houdt. Joggen, zwemmen, fietsen en dansen zijn goede opties.

Stap 6

Verplaats meer. Neem de volgende 20 dagen de trap in plaats van de lift, parkeer uw auto zo ver mogelijk van de winkel en loop door de woonkamer terwijl u telefoneert. Deze eenvoudige en gemakkelijke aanpassingen aan uw routine helpen u extra calorieën te verbranden en overtollig gewicht te laten vallen.

Tip

  • Blijf bij je gezonde keuzes, zelfs nadat je 20 dagen voorbij zijn. Dit helpt u om uw nieuwe gewicht te behouden en te voorkomen dat het weer ophoopt.


Bekijk de video: Wat ik at om 40 kilo af te vallen! Eetdagboek #1. By D (Mei 2022).