Adviezen

Hoe u zoveel mogelijk kilo's kunt verliezen in twee dagen

Hoe u zoveel mogelijk kilo's kunt verliezen in twee dagen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een significante hoeveelheid gewicht in twee dagen laten vallen is alsof je je kind dwingt om volgende week een jaar ouder te worden. Het zou een invasieve, onvriendelijke en onmogelijke taak zijn. Er zijn zeker manieren om een ​​beetje wallen te laten vallen, slanker te voelen en mogelijk een kleine hoeveelheid ademruimte in die strakke broek te creëren. Kies nu voor gezonde opties om je klaar te stomen voor een dramatische make-over op de weg.

Stap 1

Leg het trainingspak neer. Als je te veel aan lichaamsbeweging doet, verlies je water, maar krijg je het terug als je weer hydrateert. Uitgedroogd blijven om het gewicht af te houden is gevaarlijk. U kunt een beroerte, nierfalen of cardiovasculaire noodsituaties ervaren in een uitgedroogde staat. Wanneer vloeistoffen laag zijn, houdt je lichaam ook waterreserves vast als een overlevingsmechanisme, waardoor je opgeblazen of opgeblazen kunt lijken. Drink in plaats daarvan elke dag ongeveer een liter water om gifstoffen door uw systeem te spoelen. Het extra water zal waarschijnlijk ook uw eetlust verminderen.

Stap 2

Gooi de alcohol weg. Je lichaam zal vetopslag beter kunnen afbreken in plaats van eerst de alcohol te moeten verwerken. Je bespaart ook de calorieën die bij elke drank horen.

Stap 3

Verminder uw inname van suikerhoudende dranken, verpakte levensmiddelen en levensmiddelenadditieven. Deze voedingsmiddelen bevatten een hoge hoeveelheid calorieën met weinig voeding en stoppen chemicaliën in je lichaam. Eet verse biologische groenten en fruit, mager vlees en volle granen. Bereid heerlijke sauzen en maaltijden die je echt bevredigend vindt en consumeer kleine porties gedurende de dag als je fysiologisch honger krijgt.

Stap 4

Ga eenmaal per dag naar yoga. Yoga verlaagt het niveau van het stresshormoon cortisol, dus je hebt minder kans op een vraatzuchtige aanval van de munchies. Yogabewegingen en houdingen verhogen ook de afvoer van lymfe, zodat u de verwijdering van gifstoffen en afvalproducten in het lichaam kunt versnellen. Je versterkt ook je spieren, verhoogt je hartslag en levert meer zuurstof aan je spieren - allemaal waardoor je lichaam overtollig gewicht kan loslaten.

Stap 5

Zorg voor wat extra rust en slaap. Je lichaam heeft downtime nodig om opnieuw op te bouwen, op te laden en extra kilo's los te laten.

Stap 6

Verwacht in de loop van deze twee dagen een fractie van een pond tot 2 pond te verliezen. Je lichaam is complex en heeft tijd nodig om echt meer significante hoeveelheden gewicht te verliezen. Je ziet er waarschijnlijk stralender, uitgerust en sterker uit dan voorheen. U kunt er ook slanker uitzien en voelen. Ga door met deze gewoonten, samen met een regelmatig gewichtstraining en cardioplan, om elke week 1 tot 2 pond te verliezen.

Tip

  • Verhong jezelf niet. Je lichaam houdt extra calorieën vast als overlevingsmechanisme.
  • Blijf uit de buurt van bakkerijproducten, yoghurt of ander voedsel dat op de markt wordt gebracht als vetarm, vetvrij of suikervrij. Ze bevatten vaak een grotere hoeveelheid suiker, koolhydraten en chemicaliën die uw systeem kunnen verstoppen.