Adviezen

Hoe de rol recht onder je borst te verliezen

Hoe de rol recht onder je borst te verliezen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veel fitness-beginners vragen zich af hoe ze het vet dat op de dijen groeit, "love handle" en buik kunnen verbranden. Terwijl plektraining lichaamsdelen onmogelijk is - en koppig buikvet soms vastbesloten lijkt te blijven, ongeacht wat we doen - elimineer de "rol" met een mix van cardiovasculaire oefeningen, weerstandstraining en een goed dieet.

Lage-intensiteit cardiotraining

Atleten die cardiovasculaire training gebruiken, verbranden gemakkelijker buikvet dan degenen die dat niet doen. Als je een beginner bent, is de beste oefening degene die je de grootste kans hebt om consequent te doen. Voor beginners verbrandt cardio met een lage intensiteit, zoals wandelen, een groter percentage totale calorieën uit opgeslagen vet. Hoewel cardio met lage intensiteit niet zoveel calorieën verbrandt als training met hoge intensiteit, is het minder intimiderend dan cardio met hoge intensiteit en is het nog steeds een effectieve vetverbrander als het gedurende een langere periode wordt uitgevoerd - 60 minuten in plaats van 30, bijvoorbeeld.

Intensieve cardiotraining

Hoewel cardio met een lage intensiteit een hoger percentage calorieën uit opgeslagen vet verbrandt, verbrandt cardio met een hoge intensiteit in het algemeen meer calorieën, en daarom een ​​groter aantal calorieën opgeslagen uit vet. De American Council on Exercise merkt op dat 30 minuten training met lage intensiteit ongeveer 200 calorieën kan verbranden, waarvan 120 calorieën afkomstig zijn van opgeslagen vet; als u echter op een hogere intensiteit traint, kunt u in totaal 400 calorieën verbranden, waarvan 140 uit opgeslagen vet. Hoge intensiteit cardio-oefening omvat activiteiten zoals kickboksen, hardlopen, fietsen en dansen.

Krachttraining

Spiervezels zijn rustiger dan vet en verbranden daarom meer calorieën. Dat is de reden waarom fitte individuen kracht- of weerstandstraining gebruiken als onderdeel van hun fitnessregimes. Basiskrachtbewegingen zoals squats, pushups, lunges, crunches en de "plank" bouwen spierkracht en uithoudingsvermogen op. Ze zorgen er ook voor dat je spieren er strak en stevig uitzien en helpen je langer door te gaan tijdens je cardiovasculaire trainingsroutines. Onderzoek de juiste oefeningsvorm voordat u aan een krachttrainingsregime begint; anders kunnen gewrichts- en spierletsels ontstaan.

Goed dieet

Een goed dieet vormt de kern van elk serieus plan om buikvet te verminderen. Zelfs als je niet de hele dag frisdrank drinkt en snoep eet, eet je misschien nog steeds te veel bewerkte suikerachtige koolhydraten zoals brood en pasta. Eet mager eiwit zoals ei, kalkoen of kip bij elke maaltijd, omdat het helpt spieren op te bouwen. Complexe koolhydraten zoals groene groenten, eiwitrijke zuivelproducten zoals Griekse magere yoghurt en noten boordevol eiwitten helpen je een vol gevoel te krijgen. Drink veel water en sla de suikerhoudende sportdranken over. Belangrijker nog, maak een gewoonte van fitness en voeding. Echte resultaten komen van een langdurige inzet voor gedragsverandering.


Bekijk de video: Vader Hans de Borst praat over het verlies van zijn dochter Elsemiek (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Irwyn

    Ik denk dat je de fout toelaat. Ik stel voor om te onderzoeken.

  2. Estevan

    Mijn excuses, maar naar mijn mening vergist u zich. Laten we bespreken. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht