Adviezen

Hoe het bovenlichaam snel te verliezen

Hoe het bovenlichaam snel te verliezen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het dragen van een teveel aan bovenlichaam, vooral in de buik, kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Het is begrijpelijk om snel gewicht te willen verliezen om gezondheidsrisico's te verminderen en je uiterlijk beter te voelen, maar een verlies van 1 tot 2 pond per week zal je helpen in vorm te komen en daar te blijven. Cardiovasculaire oefeningen in combinatie met krachttraining en gezond eten kunnen u helpen het bovenlichaamsgewicht te verliezen, samen met een lager lichaamsgewicht, en een strakker lichaamsbouw te bereiken.

Oefening en dieet om gewicht te verliezen

Stap 1

Volg uw normale calorie-inname gedurende drie dagen om te zien hoeveel calorieën u gemiddeld eet. Verminder die hoeveelheid met 250 tot 500 calorieën per dag om 1/2 tot 1 pond per week te verliezen, volgens het University of Maryland Medical Center.

Stap 2

Let goed op de grootte van uw porties, beveelt Harvard Medical School aan, om overeten te voorkomen dat tot overgewicht leidt. Elimineer transvetten en suikerhoudende voedingsmiddelen uit uw dieet, terwijl u magere eiwitten, vetarme zuivelproducten en veel complexe koolhydraten eet, zoals verse producten en vezelrijke volle granen.

Stap 3

Eet gedurende de dag verschillende kleine maaltijden om uw metabolisme te stimuleren om gewichtsverlies te bevorderen.

Stap 4

Voer elke dag aerobe oefeningen uit om een ​​extra 1/2 tot 1 pond per week te verliezen. Ga voor een stevige wandeling, paardrijden of neem dagelijks één uur yogales om 250 calorieën te verbranden. Als alternatief kun je fietsen, een roeimachine gebruiken of even lang zwemmen om 500 calorieën te verbranden.

Stap 5

Vergroot het vermogen van uw lichaam om vet te verbranden in uw boven- en onderlichaam door intervallen toe te voegen aan uw aerobe trainingen, suggereert de Mayo Clinic. Wissel één minuut activiteit met hogere intensiteit af met vijf minuten activiteit met matige intensiteit, zoals één minuut joggen na vijf minuten wandelen.

Slank en toon het bovenlichaam

Stap 1

Voer aangepaste bankdrukken uit om uw borst- en armspieren te versterken voor een slanker bovenlichaam. Ga op de grond liggen met een halter in elke hand, vastgehouden door je borst. Duw de halters in de richting van het plafond met behulp van je arm- en borstspieren; houd voor een telling van twee. Lager naar de startpositie met controle om één herhaling te voltooien. Doe 12 tot 24 herhalingen, drie keer per week. Je kunt deze ook uitvoeren op een gewone gewichtsbank, als je die hebt.

Stap 2

Voer driemaal per week 12 tot 24 rijen deadlift uit om je armen, borst en rug te bewerken. Ga met uw voeten ongeveer 3 voet uit elkaar staan ​​terwijl u met beide handen een halter voor uw buik houdt. Buig naar voren in de taille en strek de halter naar de vloer voor je uit terwijl je knieën zacht blijven. Til je romp op om terug te keren naar een staande positie terwijl je de halter naar je borst trekt, terwijl je ellebogen naar de zijkanten wijzen.

Stap 3

Beeldhouwen en toon je bovenlichaamsspieren door acht tot 24 pushups te doen. Doe aangepaste pushups met je knieën gebogen en rustend op de vloer, indien nodig. Daag je lichaam uit, wanneer je klaar bent, door je onderlichaam te balanceren op de ballen van je voeten en je tenen. Plaats uw handen drie of vier centimeter buiten uw schouders; laat je lichaam zakken en til het met controle op terwijl je een rechte lijn van je bovenrug naar je voeten houdt. Vermijd compromis vorm voor hoeveelheid; het is beter om een ​​echt goede pushup te doen en vanaf daar te bouwen, dan 10 met een slechte vorm.

Tip

  • Volgens de American Council on Exercise is het niet mogelijk om je inspanningen op het gebied van gewichtsverlies op één lichaamsdeel te concentreren. Integendeel, algeheel gewichtsverlies helpt u ook om gewicht in uw bovenlichaam te verliezen.
  • Vraag uw arts om toestemming voor de gezondheid voordat u met een programma voor gewichtsverlies begint.

Middelen


Bekijk de video: Buikvet Verbranden - Thuis Training! (Mei 2022).