Adviezen

Gewicht verliezen wanneer u uw benen niet kunt gebruiken om te trainen

Gewicht verliezen wanneer u uw benen niet kunt gebruiken om te trainen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De atleten die deelnamen aan 28 verschillende sporten aan de Paralympische spelen in Londen 2012, waaronder rolstoelbasketbal, para-triatlon, roeien en rolstoelrugby, bewezen dat je je benen niet hoeft te gebruiken om een ​​concurrent van wereldklasse te zijn. Hoewel weinig mensen kunnen trainen op het niveau van Joshua Cassidy, die een nieuw wereldrecord voor heren van 1:18:25 vestigde voor de rolstoelmarathon in Boston op 16 april 2012, kunnen de trainingsmethoden die deze geweldige atleten gebruiken, iedereen helpen afvallen en in vorm te komen.

Stap 1

Gebruik stoeloefeningen om spieren in je bovenlichaam op te bouwen minstens drie niet-opeenvolgende dagen per week. Begin met een warming-up van 10 minuten met lage intensiteitsoefeningen zoals arm- en schoudercirkels en ga dan verder met kernoefeningen zoals zij- en voorbochten en armoefeningen met halters of polsgewichten. Omdat spieren metabolisch actiever zijn dan vet, helpt het opbouwen van spieren je om af te vallen. Een bijkomend voordeel is dat spieren steviger en compacter zijn dan vet.

Stap 2

Doe cardiovasculaire oefeningen om vet te verbranden. Veel zwembadoefeningen kunnen worden gedaan zonder je benen te gebruiken. Gespecialiseerde apparatuur zoals bovenlichaamergometers, zwembadrolstoelen, skis en racestoelen kunnen worden gebruikt voor intensieve cardiotraining. Roeimachines en hometrainers met armhendels kunnen ook worden aangepast voor gebruik in het bovenlichaam.

Stap 3

Verminder uw calorie-inname met 250 tot 500 calorieën per dag om veilig en geleidelijk gewicht te verliezen. Elimineer junkfood en focus op het eten van vers fruit en groenten, volle granen, magere eiwitten, noten en zaden.

Tip

  • Geniet van het buitenleven met groepen die avontuurlijke reizen organiseren voor mensen met beperkte mobiliteit. Probeer wildwatervaren, kanovaren, kajakken of bergbeklimmen in de lente of zomer of skiën en ijsklimmen in de winter.

Middelen


Bekijk de video: Hoe krijg ik SlankeDunne benen? Mijn tips! (Mei 2022).