Adviezen

Gewicht verliezen als je alleen woont en single bent

Gewicht verliezen als je alleen woont en single bent


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het komt erop neer dat u meer calorieën verbrandt dan u verbruikt. Veel mensen die alleen wonen, willen niet voor zichzelf koken en krijgen afhaalmaaltijden of bevroren diners. Veel van deze keuzes bevatten veel calorieën en vet, wat kan leiden tot gewichtstoename. Als je alleen woont en vaak alleen eet, helpt het aanbrengen van veranderingen in je dieet bij het afvallen en verbetert je gezondheid. Met het koken van recepten met weinig calorieën kunt u gezonde gerechten bereiden die u lekker vindt, vaak met voldoende voor meer dan één maaltijd.

Stap 1

Maak een weekmenu met maaltijden voor ontbijt, lunch en diner. Maak een boodschappenlijst met alle benodigde ingrediënten. Op deze manier ben je voorbereid wanneer de maaltijd aankomt met alles wat je nodig hebt om een ​​caloriearme maaltijd samen te stellen die bevorderlijk is voor gewichtsverlies. Als je tussen de maaltijden door wilt snacken, neem ze dan ook op.

Stap 2

Kook een grote portie van een caloriearme maaltijd en deel deze in porties. Bereid bijvoorbeeld een pot groentesoep voor en verdeel deze in diepvrieszakken of containers. Ontdooi er een voor diner of lunch voor een snelle manier om uw calorieën onder controle te houden en tegelijkertijd honger te stillen.

Stap 3

Gebruik ingrediënten die voor meer dan één maaltijd werken. Hiermee kun je je ingrediënten strekken en een verscheidenheid aan afslankmaaltijden maken die verveling voorkomen en je helpen calorieën te besparen. Rooster bijvoorbeeld een hele kip en snipper het vlees aan het begin van de week. Gebruik het om broodjes te maken, wat in een gehakte groentesalade te gooien, toe te voegen aan soep of een paar taco's te maken voor het diner. Rijst, geroosterde groenten en volkoren pasta zijn andere opties die kunnen worden opgeslagen en gebruikt voor verschillende gerechten.

Stap 4

Kies gezonde diepvriesmaaltijden, snacks en gerechten met één portie. Zoek naar opties die weinig calorieën bevatten voor een lunch of diner als je geen zin hebt om te koken of tijd nodig hebt. Hierdoor kunt u ook in onverwachte situaties op koers blijven met uw doelstellingen voor gewichtsverlies.

Stap 5

Train elke week 150 tot 300 minuten, in combinatie met uw caloriearme maaltijdplannen. Kies activiteiten die je leuk vindt om de motivatie te vergroten. Wandelen, zwemmen, dansen en fietsen zijn goede opties als u alleen traint.

Stap 6

Krijg ondersteuning van vrienden, collega's of familieleden. Een groep mensen hebben die je aanmoedigt en je helpt je doelen te bereiken, is een goede manier om sneller je gewenste gewicht te bereiken. Werk samen met een vriend, start een wedstrijd op het werk om af te vallen of word lid van een steungroep voor afvallen.


Bekijk de video: Why thinking you're ugly is bad for you. Meaghan Ramsey (Mei 2022).