Adviezen

Gewicht verliezen door golf te spelen

Gewicht verliezen door golf te spelen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een paar grote kampioenswinnaars in golf hebben een achtbaanrit gemaakt als het gaat om hun gewicht. Eén, John Daly, won het PGA-kampioenschap en de British Open voordat hij aanzienlijk aankwam en dat niveau nooit meer bereikte. Hoewel hij meer dan 100 pond verloor dankzij lapband-chirurgie, was Daly niet in staat om op het hoogste niveau in de bloei van zijn carrière te presteren vanwege problemen met gewichtstoename en middelenmisbruik. Een andere belangrijke speler, David Duval, begon zijn professionele carrière met extra kilo's, maar nam een ​​dieet en fitnessroutine aan. Duval verloor aanzienlijk gewicht en won de British Open in 2001. Daarna kreeg Duval het gewicht terug en leed aan andere gezondheids- en blessure-problemen en heeft niet het niveau van consistent spelen bereikt dat hij als een meer fitte speler ervoer. Golf is zeker niet zo actief als basketbal of voetbal, maar het spelen van het spel, samen met een goed dieet en voeding, kan je helpen af ​​te vallen en fit te blijven. In vorm blijven en een gezond gewicht behouden, betekent meestal consistentere prestaties en betere scores, waar alle golfers naar op zoek zijn.

Een goede wandeling

Het lopen van de baan is de sleutel tot het bereiken van gewichtsverlies in golf. Het spel kan worden gezien als een passieve activiteit wanneer golfers gemotoriseerde karren gebruiken om ze naar elk schot te dragen. Als de golfer loopt terwijl hij een zak clubs draagt ​​die tot 50 pond kan wegen, dan wordt het spel een aerobe activiteit. Een typische golfbaan kan tot 7.000 meter meten. Het lopen van de baan betekent wandelen tussen 4 en 5 mijl gedurende een periode van vier uur. Voeg het gewicht van de zak toe en het wordt een cardiovasculaire training. Voordat je aan zo'n wandeling begint, neem je minimaal 15 minuten om je spieren te strekken en op te warmen. 18 holes golfen en je tas dragen kan tot 1500 calorieën verbranden.

Improviseer als je moet rijden

Sommige banen, vooral die waar het druk is, vereisen dat golfers in een gemotoriseerde kar rijden om het tempo van het spelen te versnellen. Als dit het geval is, kunt u nog steeds een goede training krijgen. In plaats van bij elke slag recht naar je bal te rijden, laat je de kar op het karpad en loop je naar je bal. De training voegt niet meer dan vier of meer mijlen toe, maar het kan nog steeds een actieve, aerobe training zijn. Het gebruik van een kar vereist nog steeds dat de golfer actief is, waarbij de gemiddelde persoon meer dan 800 calorieën verbrandt tijdens een ronde met 18 holes. Als de golfer een caddy gebruikt om de tas te dragen, maar nog steeds alle 18 holes loopt, is de gemiddelde calorieverbranding ongeveer 1.200. Golfers die twee tot drie keer per week spelen, kunnen aanzienlijk gewichtsverlies ervaren wanneer ze het spel combineren met een gezond dieet en andere vormen van regelmatige lichaamsbeweging.

Dieet en voeding

Golfen kan zeker een groot deel zijn van het verliezen van gewicht en het handhaven van een gezonde levensstijl, maar het kan niet de enige manier zijn. Golfers laten alleen aanzienlijke kilo's vallen als ze het spel combineren met gezonde eetgewoonten. De cijfers zijn eenvoudig: om af te vallen, moet u meer calorieën verbranden dan u verbruikt. Golf kan tot 1500 calorieën per ronde verbranden, dus het eten van het juiste dieet zal het gewichtsverliesproces versnellen. Een gezond voedingspatroon omvat fruit, groenten en volle granen en vermijdt voedingsmiddelen met veel verzadigd vet. Beperk suikerinname en zoutinname. De totale calorie-inname voor een gemiddelde man mag niet meer zijn dan 2500 calorieën en voor de gemiddelde vrouw mag niet meer dan 2.000 zijn. Regelmatig golfen en een goed dieet leiden tot gewichtsverlies. De meeste golfclubclubs bieden spelers gezonde voedingskeuzes, dus kies verstandig wanneer je voor of na je ronde eet.

Krachttraining voor golf en gewichtsverlies

Om echt af te vallen en fit te blijven, voeg regelmatig trainingen toe, speel golf en eet een gezond dieet. Golfers zijn atleten, en ze spelen meestal beter als ze fit en gezond zijn. Oefeningen die de kern-, rug- en buikspieren versterken zijn de sleutel. Voor de rug is de zittende rij op een roeimachine bijzonder effectief omdat de golfswing bijna elke spier in de rug gebruikt. Gebruik voor de buik de buikspier om je buikspieren te versterken. Gebruik de schouderpersmachine voor de armen. Een verscheidenheid aan trainingen kan uw golfspel helpen en u helpen af ​​te vallen. Raadpleeg een trainer voor specifieke programma's en raadpleeg een arts om ervoor te zorgen dat u gezond genoeg bent voor zware inspanningen.

Middelen


Bekijk de video: 7 Redenen Waarom Ik Afvallen met Hardlopen Afraad (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kashka

  Goed gedaan, je werd gewoon bezocht met het briljante idee

 2. Fitzpatrick

  Welke charmante vraag

 3. Medredydd

  Hmm ... I was just thinking about this topic, but here is such a gorgeous post, thanks!

 4. Jamon

  Het is opmerkelijk, de nuttige boodschap

 5. Curro

  Super Dup! Serieus, ik maak geen grapje!Schrijf een bericht