Adviezen

Verliest u sneller gewicht op een loopband of een fiets?


Als u op zoek bent om gewicht te verliezen, staat in de Centers for Disease Control and Prevention dat het meeste gewichtsverlies optreedt vanwege een verlaging van de calorie-inname. Toch helpt het verbranden van calorieën door lichamelijke activiteit je een calorietekort te creëren dat je helpt kilo's af te werpen en af ​​te weren. Zowel de fiets als de loopband bieden solide cardiovasculaire trainingen die calorieën verbranden en spiermassa opbouwen.

Deskundig advies

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention is het normaal dat iedereen die wil afvallen dit zo snel mogelijk wil doen. Maar hun onderzoek toont aan dat langzaam en gestaag gewichtsverlies van 1 tot 2 pond per week de meest succesvolle vorm van gewichtsverlies is. Personen die in dit tempo afvallen, hebben meer succes bij het op de lange termijn afhouden van het gewicht.

Gewichtsverlies Basics

Om af te vallen, moet u meer calorieën verbranden dan u eet. Verder moet je om een ​​pond vet te verliezen 3.500 meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Om 1 tot 2 pond per week te verliezen, moet je 500 tot 1.000 minder calorieën per dag consumeren dan je lichaam verbrandt. Volgens de Mayo Clinic, begin met het stellen van realistische doelstellingen voor gewichtsverlies. Deze moeten het SMART-principe volgen: specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en in de tijd beperkt. Een goed voorbeeld van een SMART-doel voor gewichtsverlies zou zijn om 30 minuten per dag, vijf dagen per week gedurende drie maanden te zwemmen en uw voortgang na elke training op te schrijven.

Calorieën verbrand op een fiets

Een 150-pond persoon verbrandt 594 calorieën per uur op een fiets met een tempo van 12 tot 14 mijl per uur. Diezelfde persoon zou 720 calorieën per uur verbranden als ze met 14 tot 16 mijl per uur reed. Om 100 calorieën op een fiets te verbranden, moet je ongeveer vier mijl rijden. In vergelijking met een loopband biedt de fiets een training met minder impact op uw gewrichten. Voor mensen met kniepijn kan de fiets een betere trainingsoptie zijn omdat u langer zonder pijn kunt trainen. Zorg er tijdens het fietsen voor dat deze goed is aangepast zodat u het vermogen en de calorieverbranding kunt maximaliseren.

Calorieën verbrand op een loopband

Een 150-pond persoon verbrandt 351 calorieën per uur lopen op een loopband met vier mijl per uur. Als diezelfde persoon het tempo opvoert en een uur lang zes kilometer per uur rent, verbrandt ze 684 calorieën. Volgens WebMD verbrandt de loopband de meeste calorieën als het gaat om cardiovasculaire machines. De meeste mensen verbranden 100 calorieën die een mijl lang op een loopband lopen. Een probleem met de loopband in vergelijking met de fiets is dat het moeilijker kan zijn om even lang te trainen als je nieuw bent om te sporten, te zwaar bent, last hebt van gewrichtspijn of al een tijdje niet hebt getraind.


Bekijk de video: De beste techniek om gewicht te verliezen (Januari- 2022).