Adviezen

Gewicht verliezen met behulp van positieve versterking

Gewicht verliezen met behulp van positieve versterking


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is heel gemakkelijk om een ​​positieve houding te hebben wanneer je voor het eerst met een plan voor gewichtsverlies begint; een gevoel van enthousiasme gedurende de gehele duur van het programma is echter een ander verhaal. Let op - een negatieve mindset kan ertoe leiden dat u uw gezonde inspanningen saboteert. Afvallen komt met uitdagingen; het vinden van positieve manieren om met de moeilijke momenten om te gaan, kan u helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

Stap 1

Stel realistische doelen. Het hebben van onpraktische verwachtingen met betrekking tot hoe snel je zult afvallen, kan je motivatie gemakkelijk saboteren. Het University of Maryland Medical Center beveelt aan om 1 tot 2 pond per week te verliezen voor veilig en langdurig gewichtsverlies. Overweeg de wijzigingen die u in uw levensstijl moet aanbrengen om die doelen te bereiken. Als u bijvoorbeeld 1 pond lichaamsgewicht wilt verliezen, moet u 3500 calorieën snijden of verbranden; bepaal hoe je dat verdeelt tussen je oefening en eetplan.

Stap 2

Vind elke dag iets positiefs om tegen jezelf te zeggen over je inspanningen. Volg uw voortgang in een geschreven of geautomatiseerd dagboek. Noteer uw maaltijden en snacks voor elke dag, samen met het type en de duur van uw trainingen. Controleer uw logboek om uw voortgang te bekijken; geef jezelf een schouderklopje om ermee te blijven en vooruit te gaan.

Stap 3

Identificeer de emotionele triggers waardoor je je negatief voelt, zodat je de slechte gewoonte in een positieve verandering kunt veranderen. In plaats van jezelf in elkaar te slaan wanneer je je wekelijkse doelen niet haalt, moet je begrijpen dat je je sociale verplichtingen bijvoorbeeld moet verlichten, om ervoor te zorgen dat je de juiste tijd hebt om te trainen. Wees trots op jezelf voor het realiseren van de uitdaging en hoe je deze kunt oplossen.

Stap 4

Omring jezelf met positieve, ondersteunende mensen. Als je je down of negatief voelt, kunnen je vrienden en familie je positieve houding versterken door je te herinneren aan de vooruitgang die je tot nu toe hebt geboekt. Een beetje aanmoediging van anderen kan helpen om je geest op te vrolijken en je motivatie te herstellen.

Stap 5

Herken en vier je prestaties. Afvallen kan een moeilijk proces zijn; mijlpalen stellen en jezelf belonen wanneer je ze ontmoet, kan je helpen positief te blijven tijdens je reis. Spring bijvoorbeeld voor een niet-voedselgerelateerde traktatie voor elke 5 kilo die je verliest. Maak je eigen stimuleringsplan om je te helpen je schema aan te houden of trakteer jezelf op een massage na een maand gezond eten.

Tip

  • Vraag de hulp van een gecertificeerde therapeut of een afslankadviseur als u problemen hebt met het volgen van een afslankplan of als u het moeilijk vindt om positief te blijven.


Bekijk de video: Affirmaties voor de versterking van de eigen wil (Mei 2022).