Adviezen

Onderbuik Oefeningen terwijl u zit

Onderbuik Oefeningen terwijl u zit


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je onderbuik, ook wel je onderbuik genoemd, bestaat uit spieren die helpen bij het beschermen van delicate organen, terwijl ze voortstuwing en stabiliteit bieden. Deze spieren zijn bevestigd aan je bekken en helpen je boven- en onderlichaam stabiel te houden terwijl je stilstaat of beweegt. Je onderbuik is gevoelig voor weeën en kan worden versterkt door eenvoudige bewegingen, activiteiten of oefeningen. U kunt veel van deze oefeningen uitvoeren, waarvoor weinig of geen apparatuur nodig is, terwijl u gaat zitten om kracht en stabiliteit aan uw buikspieren toe te voegen voor een evenwichtiger lichaamsbouw en een sterkere houding.

Maag Vacuum

Maagzuigers richten zich op je dwarse buikspieren, ook wel je innerlijke buikspieren genoemd. Toon je onderbuik met maagzuigers door aan de rand van een stoel te zitten, met je rug, schouders en hoofd recht. Adem zoveel mogelijk in, zet je maag uit en adem dan zoveel mogelijk uit terwijl je je maag diep naar binnen trekt, alsof je probeert je navel tegen je ruggengraat te laten drukken. Houd deze positie 20 seconden vast om één rep te voltooien, normaal ademend, maar zonder je maag te strekken. Adem in terwijl je langzaam je buik terugbrengt naar de startpositie. Voer drie sets van twee herhalingen uit.

Stoel Crunches

Stoelcrunches zijn een handige variatie op standaard crunches die op het werk of tijdens het tv-kijken kunnen worden gedaan. Ga rechtop zitten in een stoel, met uw rug en nek recht. Houd de zijkanten van de stoel vast. Plaats uw knieën dicht bij elkaar en til ze vervolgens op naar uw borst, houd ze een seconde vast en laat ze langzaam terug zakken naar de startpositie. Voer drie sets van 10 herhalingen uit.

Zittend been heft op

Zittend been verhoogt je rectus abdominis en obliques als stabilisatoren, strekken en tonifiëren van je onderbuik als je heup flexoren worden gestimuleerd. Ga op de rand van een bank of stoel zitten met je benen tot op de vloer. Leun met uw bovenlichaam naar achteren en breng uw lichaamsgewicht in evenwicht op de rand van de bank. Buig uw heupen en knieën, til uw benen op en breng uw knieën omhoog naar uw borst. Trek je bovenlichaam iets naar voren om je knieën te ontmoeten. Keer terug naar de startpositie door uw heupen en knieën te strekken en uw bovenlichaam naar achteren te leunen. Voer drie sets van 20 herhalingen uit.

Zittende fietskraken

Bicycle crunches zijn een andere variant van klassieke ab crunches die kracht en definitie toevoegen aan je onderbuik. Ga aan de rand van een stoel of bank zitten. Pak de stoel vast en til uw benen op tot ze evenwijdig aan de grond zijn. Buig uw romp licht naar achteren om uw onderlichaam te compenseren terwijl u uw buikspieren samentrekt en een fietsbeweging uitvoert met uw benen. Blijf 30 seconden trappen voor één herhaling. Voltooi drie sets van twee herhalingen.


Bekijk de video: VERBRAND BUIKVET TERWIJL JE SLAAPT IN 7 DAGEN MET DIT SAPJE (Mei 2022).