Adviezen

Low-impact oefeningen voor gewichtsverlies

Low-impact oefeningen voor gewichtsverlies


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

U kunt snel beginnen met uw inspanningen voor gewichtsverlies en de pijn van overbelaste gewrichten vermijden met trainingen met weinig impact. Begin langzaam, loop driemaal daags 10 minuten, vijf dagen per week om te voldoen aan de aanbeveling van de Centers for Disease Control and Prevention van ten minste 150 minuten matige intensieve lichamelijke activiteit per week. Voeg meer tijd toe naarmate u comfortabeler wordt. Volgens de CDC doen mensen die afvallen en het afhouden de meeste dagen van de week 60 tot 90 minuten aan matige intensieve lichamelijke activiteit.

Zwemmen

Zwemmen kan je helpen af ​​te vallen, maar hoe beter je uithoudingsvermogen en techniek, hoe sneller het gewicht eraf komt. Als je je beroerte moet vernieuwen, kunnen een paar lessen een goed idee zijn. Het drijfvermogen van het water beschermt gewrichten tegen letsel en biedt weerstand om sterkere spieren op te bouwen. U kunt calorieën verbranden met intervaltraining in het zwembad door snelle ronden af ​​te wisselen met langzamere ronden. Voor een persoon van 200 pond verbrandt rondjes zwemmen 528 calorieën per uur.

Wandelen

Beschouwd als de gemakkelijkste low-impact workout om mee te beginnen, kan wandelen bijna overal worden gedaan en vereist minimale apparatuur. Op een loopband bepaal je de snelheid en de helling. Om dingen door elkaar te halen en je lichaam uitgedaagd te houden, voeg je snelheidsintervallen of heuvels toe aan je training. Voor een persoon van 200 kilo verbrandt een rustig tempo van 2 km / u 255 calorieën per uur. Bij 3,5 km / u verbrandt die persoon 391 calorieën per uur.

Roeien

Op het land of in het water, roeien werkt je rug, schouders, armen en kern, en biedt aerobe voordelen. Omdat roeien 70 procent van de spieren van je lichaam bezighoudt, verbrandt deze oefening met weinig impact veel calorieën. Vergeet niet dat de juiste vorm de verbranding van calorieën maximaliseert. Om letsel te voorkomen, kunt u overwegen een les te volgen om ervoor te zorgen dat u de juiste houding en techniek heeft. Voor een persoon van 200 pond verbrandt een uur roeien 546 calorieën.

Yoga

Yoga verhoogt de flexibiliteit, balans en kracht en helpt je af te vallen. Deze low-impact oefening combineert fysieke houdingen met een specifiek ademhalingspatroon om je spieren veilig te strekken. Dit kan pijn, spanning en stijfheid verlichten. De opties voor yogales variëren van ontspannende meditatieve yoga tot inspannende Hatha-yoga. Begin langzaam en leer de houdingen, rekoefeningen en ademhalingsmethoden kennen voordat u uzelf uitdaagt met moeilijkere houdingen.

Gewichtsverlies

Om een ​​pond vet te verliezen, moet je 3.500 minder calorieën consumeren dan je lichaam verbrandt. De beste manier om gewicht te verliezen is door een gezond dieet in combinatie met lichaamsbeweging. Begin met het stellen van realistische, slimme, meetbare, haalbare, relevante en in de tijd beperkte doelen. Een voorbeeld hiervan is om vijf dagen per week gedurende drie weken 30 minuten te zwemmen en uw resultaten te loggen. Onthoud dat zelfs nadat je je oefening voor de dag hebt voltooid, elke extra beweging meer calorieën verbrandt.

Middelen


Bekijk de video: Sneller Vet Verbranden? Low Impact Cardio Workout in 3 Minuten (Mei 2022).