Adviezen

Trainingsmachines met weinig impact

Trainingsmachines met weinig impact


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Van traditionele rechtopstaande en ligfietsen, tot innovatieve zijtrainers en steeds evoluerende elliptische trainers, cardiotoestellen met weinig impact winnen snel aan populariteit in fitnessfaciliteiten en homegyms. Deze fitnessapparaten bieden een hartkloppende training zonder de bijbehorende pijnlijke gewrichtspijn.

Ligfiets en Reight Cycles

Een van de beste opties voor een training met weinig impact is een cyclus. Vooral ligfietsen zijn ideaal voor veilige trainingen met weinig impact. Ligfietsen bieden de gebruiker de mogelijkheid om in een enigszins achterover leunende positie te zitten, de druk op zijn rug en benen te verminderen en toch een effectieve cardiovasculaire training te bieden. Cycli zijn ideaal voor gebruikers met eerdere problemen of problemen om hun evenwicht te bewaren. Veel cycli bieden zelfs een onopvallend ontwerp voor eenvoudige aan / uit-toegang en speciale instellingen voor fysieke revalidatie. Cycli zijn ook gemakkelijk te gebruiken, dus de intimidatiefactor is vrij laag. Ga gewoon aan de slag.

Elliptische trainers

De mogelijkheid om hardlopen te simuleren zonder de zware gezamenlijke impact maakt de elliptische trainer een van de meest populaire beschikbare cardio-oefeningsmachines. Elliptische trainers zijn ideaal voor een training met een lage impact op het hele lichaam. De meeste elliptische trainers bieden gedempte pedalen waarbij de gebruiker staat terwijl ze haar voeten in een "ellipitale" loopbeweging voortbeweegt. Omdat de voeten van de gebruiker nooit de pedalen verlaten, ondervindt u geen ernstige impact. Veel elliptische trainers bieden ook bewegende handgrepen waarmee je een volledige lichaamstraining kunt ervaren. Sommige elliptische trainers bieden een instelbaar pasbereik of hellingsoptie voor volledige aanpassing. Ellipticals hebben een lichte leercurve en moeten worden vermeden door iedereen met ernstige evenwichtsproblemen.

Laterale Trainers

Een van de nieuwste toevoegingen aan de steeds groter wordende reeks fitnessapparaten met weinig impact is de zijtrainer. Laterale trainers zijn vergelijkbaar met elliptische trainer, maar ze bevatten een zijwaartse beweging die zich richt op verschillende spiergroepen. Veel mensen die laterale trainers proberen, zeggen dat de beweging hen herinnert aan schaatsen of skiën. Fabrikanten van laterale trainers beweren dat ze kleinere spiergroepen trainen die te maken hebben met evenwicht en ook helpen om de binnen- en buitenste dijen te versterken. Laterale trainers bieden een low-impact oefening die zich richt op spiergroepen die niet effectief kunnen worden getraind met traditionele bewegingen van voren naar achteren.

Roeiers

Roeiers zijn waarschijnlijk de beste machine die beschikbaar is voor een totale lichaamstraining met weinig tot geen impact op gewrichten. Bij gebruik van een roeier zit de sporter op een stoel en zet zijn voeten op een vast platform. Hij trekt aan een hendel en duwt tegelijkertijd met zijn benen achteruit alsof hij een boot roeit. Roeiers zijn een goede keuze voor het conditioneren en richten zich op bovenlichaamsspieren zoals schouders, rug, triceps en biceps.

Middelen


Bekijk de video: Davos 2019 - Compassion through Computation: Fighting Algorithmic Bias (Mei 2022).