Adviezen

Hoe uw rug kleiner te maken met fitness

Hoe uw rug kleiner te maken met fitness


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een grote rug door overtollig vet en gebrek aan spierspanning kan je je schamen voor de manier waarop je eruit ziet. Hoewel het niet mogelijk is om exclusief je rug af te slanken, kun je een kleinere rug krijgen met algeheel gewichtsverlies door oefening en spierversteviging. Een gezond dieet dat elke dag met 250 tot 500 calorieën wordt verminderd, draagt ​​elke week een 1/2 tot 1 pond gewichtsverlies bij aan uw doel en u bereikt uw doel sneller als u oefening combineert met dieet.

Stap 1

Verminder de omvang van uw rug terwijl u helemaal afvalt door ten minste 300 minuten per week aerobe activiteit uit te voeren. Verdeel uw trainingssessies volgens uw dagelijkse en wekelijkse schema om consistentie te bevorderen.

Stap 2

Neem deel aan aerobics die de rugspieren betrekken voor het extra voordeel van spierversteviging. Speel tennis, gebruik een roeimachine of geniet elke dag een uur van basketbal om ongeveer 500 calorieën te verbranden en 1 pond per week te verliezen.

Stap 3

Voer krachttrainingsbewegingen voor het hele lichaam twee of drie keer per week uit om spiermassa op te bouwen en de calorie-verbrandingsefficiëntie van uw lichaam te verhogen.

Stap 4

Doe de T-raise om de spieren van je boven- en onderrug te slank en strakker te maken. Ga op je buik liggen met je armen uitgestrekt naar de zijkanten en loodrecht op je lichaam. Laat uw kin op de grond rusten om in de beginpositie te komen. Hef je armen en benen omhoog naar het plafond en houd de positie 10 tellen vast. Laat uw armen en benen met controle zakken. Herhaal twee tot drie keer, drie keer per week.

Stap 5

Blijf op de vloer en ga meteen door naar de volgende zet. Steek je armen boven je hoofd uit om in de startpositie voor Supemans te komen. Til je armen en benen tegelijkertijd op, terwijl je recht vooruit kijkt. Houd de positie maximaal 10 tellen vast voordat u langzaam neerlaat. Doe twee tot drie Superman-poses, drie keer per week.

Stap 6

Krijg een kleinere, slanker ogende terug door driemaal per week halterrijen uit te voeren. Ga met je voeten op heupbreedte uit elkaar staan ​​terwijl je een halter in elke hand houdt. Buig in de taille om een ​​hoek van 90 graden met je lichaam te maken. Vorm hoeken van 90 graden met je armen, waardoor je bovenarmen dicht bij je zijkanten komen. Til je bovenarmen omhoog naar het plafond om je schouderbladen zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Keer terug naar de startpositie om één herhaling te voltooien. Voer 12 tot 24 halterrijen uit.

Tip

  • Eet een dieet dat bestaat uit verse producten, magere eiwitbronnen, volle granen en weinig tot magere zuivelproducten. Vermijd voedsel met suiker en voedsel gekookt met trans of verzadigde vetten.
  • Drink elke dag veel water; acht tot 10 kopjes houden je lichaam gehydrateerd en voorkomen dat je metabolisme vertraagt.
  • Afvallen langzaam met een snelheid van 1 tot 2 pond per week om het op de lange termijn weg te houden.


Bekijk de video: Workout: Zo krijg je in 10 minuten super strakke billen (Mei 2022).