Adviezen

De vele voordelen van handstanden voor de gezondheid

De vele voordelen van handstanden voor de gezondheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Staan op je handen en biedt een aantal voordelen voor de gezondheid. Een handstand vereist het gebruik van spieren die niet zo uitgebreid in het spel komen alsof u oefeningen in zittende of staande positie uitvoert. Handstand-pushups zijn een bijzonder goede oefening voor bovenlichaam en kernkracht. Met handstanden kunt u ook uw angst om te vallen onder ogen zien en de wereld vanuit een ander perspectief bekijken, dus de voordelen zijn zowel mentaal als fysiek.

Sterkte

Handstanden en handstand pushups zijn een uitstekende manier om spieren in de borst, schouder en triceps op te bouwen. 100% van uw lichaamsgewicht omhoog duwen en op de grond laten zakken, vereist veel meer inspanning dan standaard pushups of schouderpersen op een gewichtsmachine. Push-ups met handstand verbeteren ook de kernsterkte en werken veel beter dan apparaten zoals balansborden of oefenballen. Als een gewichtdragende oefening helpen handstanden de botten in uw polsen, vingers, ellebogen, armen en schouders te versterken, wat in de toekomst de broze botten van osteoporose kan helpen voorkomen.

Ruimtelijk bewustzijn

Handstanden vereisen dat je letterlijk op zijn kop naar de wereld kijkt, wat voor de meeste mensen desoriënterend is. Na een paar pogingen om een ​​handstand te doen, raken je hersenen echter gewend om vanuit een ander perspectief te kijken, volgens de Britse fitnessconsulent James Holder, die je ruimtelijke bewustzijn en balans aanzienlijk verbetert. De hoge mate van atletiek die nodig is om je lichaam ondersteboven te houden, helpt ook je evenwicht en ruimtelijk bewustzijn te vergroten.

Geestelijke voordelen

Handstanden zijn vooral nuttig omdat ze u "face-to-face met uw onzekerheden en angsten" brengen en hen beheersen stelt u in staat om zelfvertrouwen, moed en zelfs een "een enigszins speelse en nieuwsgierige aanpak voor het oplossen van uitdagingen op te bouwen", zegt "Yoga Dagboek." Hiermee kunnen yogadiscipline dergelijke emoties observeren en overwinnen.

Overwegingen

Sommige yogabeoefenaars beweren dat het op zijn kop houden van je lichaam andere fysieke en mentale voordelen biedt. Ze beweren dat omgekeerde zwaartekracht je vitale organen rust geeft en je concentratie en mentale scherpte verhoogt. Het kan ook helpen om uw circulatie, ademhaling en afvalverwijderingsfuncties te verbeteren. Handstanden uitvoeren in een veilige omgeving. Begin langzaam als je ze nog nooit hebt gedaan. Je kunt een instructeur, een vriend of een muur gebruiken om je te herkennen totdat je uiteindelijk klaar bent om solo te gaan.


Bekijk de video: Hoe Kan Ik Beter Slapen? - Vraag #52 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Zacharie

  I think you are making a mistake. Ik kan het bewijzen.

 2. Agneya

  Het is naar mijn mening duidelijk. Heb je niet geprobeerd te zoeken op google.com?

 3. Merestun

  Helemaal met haar eens. In dit niets daarin en ik denk dat dit een goed idee is. Volledig met haar eens.

 4. Tighearnach

  Zoals nieuwsgierig is. :)Schrijf een bericht