Adviezen

Hoe uw borstspieren te meten

Hoe uw borstspieren te meten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het correct meten van uw borstspieren is essentieel om de juiste pasvorm voor een herenoverhemd of colbert te bepalen. Als je je borstomvang wilt vergroten, kan het meten van de omtrek je helpen je voortgang bij te houden. Uw metingen kunnen aangeven of uw trainingsroutine en dieet effectief zijn. Meet elke keer op een vergelijkbare manier om het meest nauwkeurige voortgangsoverzicht te krijgen.

Stap 1

Verwijder je top zodat je borst bloot is. Meten over dikke kleding kan inches toevoegen en een verkeerde indicatie van spiergroei geven. Als je jezelf meet om je jas- of shirtmaat te bepalen, meet dan over een goed passend shirt.

Stap 2

Ga voor een spiegel staan ​​waarmee u uw borstkas kunt zien, zodat u kunt zien wat u doet en ervoor zorgt dat het meetlint niet gedraaid is. Buig uw spieren niet en steek uw borst niet uit - blijf ontspannen.

Stap 3

Wikkel een flexibele stof of plastic meetlint rond het breedste deel van je borst. Begin aan de voorkant van je borst en werk je een weg, net onder je oksels en onder je schouderbladen. Of laat een vriend je borstomtrek meten zodat je je armen naar beneden en iets van je lichaam kunt houden.

Stap 4

Houd het meetlint strak en parallel aan de vloer. Vermijd te strak trekken, omdat dit kan resulteren in een onnauwkeurige meting - het zou niet in uw huid moeten graven.

Stap 5

Lees het meetlint en noteer uw borstomtrek voor toekomstig gebruik.

Tip

  • Vermijd het meten van borstspieren na het sporten. Als u van tevoren uw borst traint, neemt de bloedtoevoer naar de spieren toe, wat resulteert in een onnauwkeurige meting.


Bekijk de video: Ab Wheel: hoe gebruik je 'm en wat train je ermee? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Melbyrne

    helemaal eens met de vorige post

  2. Issa

    De blog is gewoon super, iedereen zou zo zijn!

  3. Malagrel

    Mijn excuses, maar naar mijn mening geeft u de fout toe. Kom binnen, we bespreken het.Schrijf een bericht