Adviezen

Een innerlijke dijtraining voor heren

Een innerlijke dijtraining voor heren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Loop een sportschool binnen en je zult waarschijnlijk een vrouw haar binnenste dijen zien werken met de zittende heupadductiemachine. Mannen doen deze oefening zelden vanwege het stigma dat het heeft als een vrouwelijke vorm van oefening. Nou, als je een man bent die de beenmassa wil vergroten, dan is het trainen van je dijen absoluut noodzakelijk. En je hoeft de zittende heup-adductie-oefening niet te doen als je je niet op je gemak voelt, hoewel het een uitstekende beweging is voor je dijen.

Sumo Halter Squat

Deze oefening is een kleine variatie op de gewone dumbbell squat waarmee je je binnenste dijspieren kunt hameren. Begin met een enkele halter met beide handen vast te houden en de zijkanten van beide uiteinden van de halter vast te pakken. Ga met uw lichaam rechtop staan ​​en beweeg uw voeten vervolgens een beetje voorbij schouderbreedte in afstand. Draai je voeten een beetje naar buiten en houd de middenvoet en hiel van elke voet stevig op de grond. Plaats de halter voor uw lichaam met uw armen gestrekt. Dit is de uitgangspositie voor deze oefening. Buig nu je heupen en knieën en duw je billen naar achteren totdat je dijen bijna in een hoek van 90 graden zijn. Je voelt je binnenste dijen strekken terwijl je je lichaam laat zakken. Wanneer de halter bijna de grond raakt, til je je lichaam weer op door je heupen en knieën recht te trekken en je billen naar voren te schuiven.

Sumo Barbell Deadlift

De sumo barbell deadlift is vergelijkbaar met de sumo dumbbell squat, behalve dat u de beweging in omgekeerde volgorde en met een barbell uitvoert. Begin door rechtop voor een halter te staan ​​met je voeten meer dan schouderbreedte uit elkaar. Richt je voeten een beetje naar buiten. Buig je heupen en knieën en pak de halter vast met een overhandigde greep op schouderbreedte. Houd je rug recht en til de halter van de grond door je heupen en knieën te strekken. Zodra je lichaam volledig rechtop staat, breng je de halter op een langzame en gecontroleerde manier terug naar de grond.

Staande eenbenige heupadductie

Als zittende machine heupverslavingen voor u uitgesloten zijn, kies dan voor de staande eenbenige variant met behulp van een kabelschijf. Plaats de kabelpoelie op het laagste punt, haak een enkelmanchet aan de lage poelie en bevestig deze aan uw rechter enkel. Ga met uw rechterkant naar de kabelpoelie staan. Breng vanuit deze positie je rechterbeen over je lichaam en zo ver mogelijk naar links. Dit is in wezen heupadductie. Wanneer u uw rechterheup niet meer kunt aftrekken, brengt u uw rechterbeen naar rechts totdat u terugkeert naar de beginpositie. Herhaal dit met je linkerbeen zodra je klaar bent met je rechterbeen.

De training

U dient uw binnenste dijen te werken tijdens uw heup-, dij- of onderlichaamstrainingen, afhankelijk van hoe u uw trainingsprogramma onderbreekt. Voer slechts twee oefeningen uit voor uw dijen zodat u voldoende tijd kunt besteden aan het werken aan de andere delen van uw dijen voor evenwichtsdoeleinden. U kunt bijvoorbeeld de sumo squat en de staande heupadductie doen. Voer drie sets per oefening uit en voltooi 12 tot 15 herhalingen per oefening met matige gewichten.


Bekijk de video: BARRE THIGH TONING WORKOUT no equipment barre workout (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mogue

  Noteworthy, it's the precious phrase

 2. Ketaxe

  the ideal answer

 3. Thatcher

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik ben te laat voor de vergadering. Maar ik zal terugkeren - ik zal zeker schrijven wat ik denk.

 4. Cein

  Zeker. Zo gebeurt het. Laten we deze vraag bespreken. Hier of in PB.

 5. Foley

  Je hebt ongelijk. Ik ben er zeker van. We moeten bespreken.

 6. Jarel

  Je hebt geen gelijk. Ik stel voor om het te bespreken. E-mail me op PM, we praten.

 7. Ruben

  Volgens mij heb je geen gelijk. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht