Adviezen

Middelbare school basketbal try-out oefeningen

Middelbare school basketbal try-out oefeningen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het spelen van georganiseerd basketbal leert het leren van middelbare schoolkinderen en verbetert de fitheid in een leuke atletische omgeving. Minder jonge spelers beschikken over basketbalspecifieke vaardigheden, dus het is belangrijk om vaardigheden zoals schieten en balafhandeling tijdens tryouts te observeren. Op elk niveau van try-outs is het ook belangrijk om spelers in spelsituaties te brengen om hun drukte, verdedigende vaardigheden en vermogen om beslissingen te nemen in de gaten te houden.

Balbehandeling

Omdat de meeste middelbare scholieren een beperkte basketbalervaring hebben, is het vooral belangrijk om de weinige spelers te identificeren die voldoende balbehandelingsvaardigheden bezitten om over het veld te dribbelen en de omzet te minimaliseren. Het instellen van een getimede slalombaan rond kegels is een goede manier om het vermogen van elke speler om efficiënt met de bal te bewegen te evalueren. Door met beide handen dribbeloefeningen op het veld uit te voeren, kun je bepalen wie de controle over zijn dribbel kan houden zonder naar de bal te kijken en wie met beide handen kan dribbelen - vaardigheden die essentieel zijn voor spelers die niet lang genoeg zijn om in de post. Sluit niet de mogelijkheid uit om op dit niveau een lange, bekwame speler op puntbewaker te spelen; het is misschien de beste keuze voor je team en kan ook de speler op de lange termijn ten goede komen, omdat er geen garantie is dat zijn omvangsvoordeel zal blijven bestaan ​​tijdens zijn basketbalcarrière op de middelbare school.

Het schieten

Aangezien middelbare scholieren de bal verticaal verder moeten schieten dan oudere spelers, komen de meeste schoten waarschijnlijk van relatief dicht bij de basket. Je schietoefeningen moeten gericht zijn op het identificeren van spelers die in staat zijn om lay-ups te maken en midrange jump-shots te schieten van 10 tot 15 voet afstand. Layup-lijnen zijn een snelle en eenvoudige manier om vorm en resultaten te observeren. Een-op-een oefeningen zijn vooral goed om te observeren welke spelers goed kunnen schieten in spelsituaties; je zult waarschijnlijk merken dat sommige spelers alleen kunnen schieten als ze ongedekt zijn, terwijl anderen even goed ongedekt en als ze weglopen van een verdediger schieten.

Verdediging en conditionering

Op elk niveau van basketbal, is defensieve aanleg sterk gerelateerd aan het conditioneringsniveau van een speler en de bereidheid om inspanningen te leveren aan het defensieve einde van het veld. Spelers door conditioneringsoefeningen laten lopen is geweldig voor het evalueren van de bereidheid van elke speler om hard te werken wanneer de bal wordt geschoten, is geen direct probleem. Defensieve schuifoefeningen, waarbij de speler zijwaartse bewegingen uitvoert, zijn gemakkelijk te leren en tonen het behendigheidsniveau van elk kind, terwijl traditionele sprintoefeningen helpen de spelers te identificeren die in de beste vorm zijn en het meest waarschijnlijk met energie blijven spelen tijdens het spel. De bereidheid om tijdens het spel hard te rennen is van bijzonder belang voor middelbare schoolteams, omdat het algemene vaardigheidsniveau van de speler laag is en pure inspanning een relatief hoog effect op basketbal heeft op deze leeftijd.

Scrimmage

Hoewel beheersing van vaardigheden een onmiskenbaar belangrijk onderdeel is van het zijn van een goed basketbal, merkt coach And auteur Pat Anderson op dat de 'volgende belangrijkste factor bij het selecteren van een speler houding en coachbaarheid is'. Het evalueren van spelers in korte drie-tegen-drie of vier-op-vier scrimmages is van cruciaal belang om te bepalen hoe goed spelers met teamgenoten werken, beslissingen op het veld nemen en verdediging en coaching benaderen. Scrimmages helpen je bij het observeren van een breed scala aan vaardigheids- en inspanningsvariabelen die oefeningen niet kunnen vastleggen, waaronder shot-selectie, vermogen om tegen verdedigers te schieten, bereidheid om de bal te passen, terugverende en defensieve instincten, energieniveau en reactie op coaching-suggesties. Drie-op-twee oefeningen kunnen ook effectief zijn voor het evalueren van de aanstootgevende en defensieve besluitvormingsprocessen van uw spelers en het evalueren welke spelers lay-outs kunnen maken in spelsituaties.