Adviezen

Militaire oefeningen voor spierfalen

Militaire oefeningen voor spierfalen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Militaire oefeningen bestaan ​​voornamelijk uit lichaamsgewichtoefeningen en hardlopen. Dit soort oefeningen zijn ontworpen om spierkracht op te bouwen en het uithoudingsvermogen te vergroten. Lichaamsgewichtoefeningen vereisen geen apparatuur, dus u kunt bijna overal en altijd trainen. Trainen op spierfalen kan helpen spiermassa en uithoudingsvermogen te vergroten. Elke keer dat u spierfalen traint, worden uw spieren sterker en neemt uw uithoudingsvermogen toe na herstel.

Militaire lichamelijke fitheid

Militaire fysieke fitheid is cruciaal voor succes in het leger. Piek fysieke fitheid vereist inzet en discipline. De soldaat die fysiek niet klaar is om de ontberingen van het militaire leven of de inzet op zich te nemen, kan een handicap zijn voor zijn medesoldaten. Van militairen wordt verwacht dat ze regelmatig trainen om fysiek gereed te zijn voor elke situatie, inclusief gevechten. Regelmatige fysieke fitheidstests omvatten een getimede loopoefening en twee of meer lichaamsgewichtoefeningen. Van soldaten wordt verwacht dat ze een minimum aantal herhalingen van pushups, pullups of situps uitvoeren. Trainen van spierfalen bij het doen van elk type oefening kan helpen de kracht en het uithoudingsvermogen op te bouwen die nodig zijn voor militaire paraatheid.

Training tot mislukking

Trainen tot spierfalen is gewoon een oefening doen totdat je niet nog een herhaling kunt doen met de juiste vorm. De spieren reageren op training op falen door spiergrootte, kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Er is geen specifiek aantal herhalingen van een oefening die u moet voltooien om te mislukken. Als je slechts drie push-ups kunt doen en een andere niet goed kunt doen, is dit je spierfalen voor die oefening. Rust op een dag en probeer nog een herhaling te doen voordat je spieren falen.

Voorzorgsmaatregelen

Op niet-opeenvolgende dagen moet u niet meer dan twee tot drie keer per week trainen tot spierfalen. Als u te vaak traint, kunt u overmatig letsel oplopen, zoals spierpijn of ernstige vertraagde spierpijn. Geef altijd een volledige rustdag tussen de krachttrainingssessies om uw spierweefsel de tijd te geven om te genezen en te groeien. Probeer niet om extra herhalingen van een oefening uit te voeren zodra je spieren zo vermoeid zijn dat je de juiste vorm niet kunt behouden. Dat is het signaal dat je hebt getraind om te falen. Oefenen met een verkeerde vorm kan tot verwondingen leiden.

Opdrachten

Alle takken van het leger, inclusief het leger, de luchtmacht en de mariniers, vereisen dat alle rekruten en aangeworven personeel bij hun indiensttreding een fysieke fitheidstest doorstaan. Je moet ook tijdens je militaire carrière regelmatig fitheidstests doorstaan. Een manier om te trainen is om de militaire fysieke fitnesspiramide te gebruiken. Het basisformaat is één pullup, twee pushups en drie situps. Het aantal neemt toe door bij elke stap te verdubbelen; Stap 2 is bijvoorbeeld twee pullups, vier pushups en acht situps. De bovenkant van de piramide, stap 6, bestaat uit zes pullups, 12 pushups en 18 situps. Probeer de top van de piramide te bereiken of spierfalen.

Middelen


Bekijk de video: Militaire oefeningen Koninklijke Luchtmacht op Ginkelse Heide in Ede (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Barthelemy

  Ik bevestig. Het was en met mij. Laten we deze vraag bespreken. Hier of in PB.

 2. Fenrihn

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben verzekerd. Ik kan het bewijzen.

 3. Nikojora

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik nodig je uit om mee te praten.

 4. Elwell

  het bericht Uitstekend))Schrijf een bericht