Info

Honkbal pols versterkers


De spieren die langs je onderarmen lopen, zijn verantwoordelijk voor het buigen, strekken en roteren van je polsen. Het hebben van voldoende kracht in je polsen is belangrijk om een ​​bal te gooien en een knuppel in honkbal te zwaaien. Als je batt, helpen je polsspieren de knuppel vast te pakken en je polsen te draaien terwijl je contact maakt met de bal. Wanneer je gooit, trekken de spieren in je onderarmen samen om je pols naar voren te drukken en de bal met meer snelheid te gooien.

Opleiding

Voer de batterij polsversterkende oefeningen drie dagen per week en op niet-opeenvolgende dagen uit. Ze kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het einde van je training met gewichten of aan het einde van je honkbaltrainingen. Voltooi elke oefening voor één tot twee sets van elk 15 herhalingen.

Ball Squeeze

Balknijpen ontwikkelen kracht in je polsflexoren, die zich aan de binnenkant van je onderarmen bevinden. Houd het honkbal in uw hand en begin het te knijpen, verhoog hoe hard u knijpt totdat u het zo hard als u kunt doen en houd vervolgens de wee gedurende 15 seconden vast. Voer de oefening tegelijkertijd in de andere hand uit met een tweede bal of wissel van hand als u slechts één bal hebt.

Vleermuisrotatie

Vleermuisrotatie raakt al je polsspieren. Ga staan ​​en houd een honkbalknuppel vast met één hand helemaal aan het uiteinde van het handvat. Houd de vleermuis voor je uit en laat de kop van de vleermuis naar de grond zakken door je pols te buigen en buig je pols om hem weer omhoog te brengen. Nadat je klaar bent met de 15 herhalingen, teken je grote cirkels met de kop van de vleermuis, eerst met de klok mee en dan tegen de klok in.

Halter oefeningen

Met een enkele halter kun je kracht ontwikkelen in je polsflexoren, extensoren en rotators. Ga aan een tafel staan ​​of kniel voor een vlakke bank. Houd een enkele halter met één hand vast en plaats die elleboog en onderarm op de tafel of bank zodat uw pols net buiten de rand hangt. Begin met je handpalm naar boven gericht. Laat het gewicht naar beneden zakken door uw pols uit te strekken en buig vervolgens uw pols om het gewicht weer omhoog te brengen. Begin vervolgens met je handpalm naar beneden gericht. Laat de halter op de grond zakken door uw pols te buigen en strek vervolgens uw pols uit om het gewicht weer omhoog te brengen. Begin ten slotte met je handpalm zijwaarts gericht en draai je pols zodat je van handpalm naar handpalm omhoog gaat. Zorg ervoor dat u de reeks halterpolsoefeningen met beide handen voltooit.

Pols Snap gooit

Je hebt een partner nodig om pols snap worpen te voltooien. De oefening is effectief bij het ontwikkelen van je polsflexoren en bootst de beweging na die je polsen moeten uitvoeren tijdens het gooien. Houd een honkbal in uw hand en hef uw arm op zodat uw onderarm parallel is met de vloer en uw elleboog in een hoek van 90 graden is gebogen. Strek uw pols uit om de bal terug te laden en klik vervolgens uw pols naar voren, waarbij u de bal naar uw partner gooit.