Adviezen

Hoeveel fietsen is nodig om gewicht te verliezen?

Hoeveel fietsen is nodig om gewicht te verliezen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Fietsen is een manier met weinig impact om calorieën te verbranden en ongewenste kilo's af te werpen. Deze sport is het hele jaar door geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Naast het verbranden van calorieën, verbetert het uw hartgezondheid en helpt het u bij het opbouwen van spiermassa. Door een paar ritten per week aan je schema toe te voegen, begin je de verbrande calorieën op te tellen en begin je af te vallen.

Gewichtsverlies

Om een ​​pond vet te verliezen, heb je een verlies van 3500 calorieën nodig. Dit tekort kan worden gecreëerd door het aantal calorieën dat u eet te verminderen, het aantal calorieën dat u verbrandt, of beide te verhogen. WebMD.com beveelt aan dat u een tekort van 500 calorieën per dag creëert door een combinatie van toenemende lichamelijke activiteit en minder calorieën eten. Dit zou veilig een verlies van 1 tot 2 pond vet per week moeten opleveren.

Calorieën verbrand

Volgens de Mayo Clinic verbrandt 292 calorieën voor een persoon van 160 pond die een uur lang fietst in een rustig tempo van minder dan 12 mijl per uur. Volgens de gezondheidsstatus zal dezelfde persoon, als het tempo wordt verhoogd tot 12 tot 14 mijl per uur, in één uur 634 calorieën verbranden. Ten slotte, als diezelfde persoon tot 14 tot 16 mijl per uur versnelt, wat een krachtig tempo is, zal hij 768 calorieën per uur verbranden.

Aanbevelingen van experts

James Russell Stevens, een voedingsdeskundige aan het Metropolitan State College van Denver, beveelt mensen die meer dan 50 pond te verliezen hebben aan om te streven naar een gewichtsverlies van twee pond per week. Hij beveelt aan om een ​​uitgebreid ontbijt te eten, gevolgd door kleine maaltijden gedurende de dag. Eet ongeveer een uur voordat je gaat rijden een snack. Voor mensen met 20 tot 30 pond te verliezen, raadt Stevens aan dat ze ernaar streven om een ​​pond per week te verliezen door voedsel zoals noten, volle granen en yoghurt te eten om hen te helpen zich tijdens hun training tevreden te voelen en om een ​​plateau voor gewichtsverlies te voorkomen. Tot slot, voor mensen die 1 tot 15 pond willen verliezen, raadt Stevens hen aan een half pond per week te verliezen door extra 20 minuten toe te voegen aan elke rit.

Bezorgdheid over de veiligheid

Hoewel fietsen over het algemeen een veilige sport is, bezoeken jaarlijks bijna 580.000 mensen de eerste hulp vanwege fietsongevallen. Verwondingen variëren van snijwonden en kneuzingen tot hoofdtrauma en dood. Investeren in veiligheidsuitrusting zoals helmen en reflecterende kleding kan blessures helpen voorkomen. Leer bovendien de verkeerswetten in uw omgeving kennen en houd u altijd aan de verkeersregels.


Bekijk de video: Top 5 Sporten om Calorieën te Verbranden (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Dawayne

  Een charmant bericht

 2. Yuma

  Je hebt geen gelijk. Ik stel voor om het te bespreken. E-mail me op PM, we praten.

 3. Dorrell

  Mijn excuses, maar naar mijn mening begaat u een fout. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM.

 4. Wolfrik

  Sorry, ik kan je niet helpen. Ik denk dat je de juiste oplossing zult vinden. Wanhoop niet.

 5. Vicente

  mooie zin

 6. Tighearnach

  Hoe kan het worden bepaald?Schrijf een bericht