Info

Basketbalspellen om met twee of drie personen te spelen


Als je graag terug wilt naar het basketbalveld maar niet genoeg spelers hebt voor een traditioneel spel, heb je verschillende alternatieven die je schieten kunnen verbeteren en in sommige gevallen je uithoudingsvermogen kunnen versterken. Bij de spellen kunnen twee of drie personen betrokken zijn, ze zijn vrij eenvoudig te leren en kunnen die vonk die je misschien kwijt bent geraakt omdat je geniet van schietende hoepels opnieuw ontsteken.

Tijdrit

Time Trial test je vaardigheden en is bedoeld voor kleine groepen. Stel het aftellen in op één minuut op een stopwatch. Wanneer de timer "go" zegt, probeert een deelnemer zoveel mogelijk punten te scoren. Net als in een echte game, krijgen manden twee punten. U kunt ook drie punten opnemen door achter de driepuntslijn te schieten. Maar het schieten en terughalen van de bal kost veel tijd. Een betere techniek is om van rechts naar links van het net te schieten, de bal te pakken nadat je hebt gescoord en het volgende schot vanaf de andere kant te proberen. De hoogste scorer wint.

Rond de wereld

Around the World, waarin deelnemers een serie schoten van rond de sleutel moeten maken, vereist twee of meer spelers. Nadat hij heeft besloten wie als eerste gaat, begint een speler bij de markering op de rand van de sleutel aan een kant van de basket. Als hij dat schot maakt, gaat hij naar de volgende markering op de sleutel. Als hij mist, krijgt hij een tweede kans. Maar als hij dat schot ook mist, moet hij terugkeren naar het vorige cijfer. Nadat de speler aan de leiding rond de sleutel is bewogen, moet hij een schot vanuit het midden van de driepuntslijn maken. Als hij twee keer mist, moet hij terugkeren naar het vorige cijfer, waardoor andere spelers de kans krijgen om in te halen en te winnen.

21 basketbal

In 21 Basketball schiet een speler een vrije worp voor één punt, en als hij het haalt, blijft hij schieten tot hij drie opeenvolgende punten heeft gemaakt. Dan schiet de volgende speler. Als een speler een vrije worp mist, wordt de bal "live" en kunnen alle deelnemers de rebound proberen. De speler die de rebound grijpt, kan vervolgens een schot proberen tegen de een of twee tegengestelde spelers. Als die speler zijn schot maakt, krijgt hij drie vrije worpen. De speler die precies 21 punten bereikt, wint. Verschillende variaties leggen straffen op voor het missen van een schot met 20 punten of vereisen dat de eerste speler 21 bereikt om een ​​vrije worp of een schot van de driepuntslijn te laten zinken.

Paard

Nadat de schietvolgorde in Horse is vastgesteld, moet de eerste speler mondeling aangeven welke opname hij wil maken. Als hij de opname maakt, moet de volgende speler dezelfde opname maken of ontvangt hij de letter "H." De volgende keer dat de schutter een schot mist dat een tegenstander heeft gecalled en gemaakt, ontvangt hij een "O". Wanneer een speler alle vijf letters van het woord 'paard' heeft ontvangen, wordt hij uit het spel verwijderd. De competitie gaat door totdat er nog maar één speler over is.