Adviezen

Mylohyoid Oefeningen

Mylohyoid Oefeningen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De mylohyoid is een platte driehoekige spier die begint bij het kaakbot en zich uitstrekt tot het hyoid bot tussen de nek en de kin. De mylohyoid spier functioneert om het kaakbeen in te drukken, het hyoid bot te verhogen en de mondbodem op te heffen. Na verloop van tijd kan deze spier beginnen te verzwakken, wat moeilijkheden bij het slikken kan veroorzaken of het uiterlijk van een "dubbele kin" kan geven. Voordat u zich tot cosmetische chirurgie wendt of investeert in dure huidverstevigende crèmes, oefent u mylohyoid-tonificerende oefeningen als onderdeel van een plan om spierverslapping in de nek en kin te verbeteren of te voorkomen.

Chin-Ups

Chin-ups helpen de mylohyoid te verstevigen en worden uitgevoerd terwijl u staat of zit. Til uw hoofd op en kantel totdat u naar het plafond of de lucht kijkt. Duw je onderste pot eruit en omhoog totdat je de rek onder je kin voelt. Houd deze positie 10 seconden vast voordat u hem loslaat. Herhaal dit twee keer.

Tong raakt

Voer routinematig tongaanrakingen uit om het vet in het onderkaakgebied te verminderen. Kijk omhoog naar het plafond of de lucht en open je mond zo wijd mogelijk. Probeer daarbij uw kin aan te raken met uw tong. Houd dit enkele seconden vast voordat u de spanning in uw tong loslaat en uw mond sluit. Herhaal dit nog twee keer.

De Pseudo-kauw

Het pseudo-kauwen is een andere oefening die de mylohyoid effectief kan versterken. Het kan worden uitgevoerd terwijl u staat of zit. Til uw hoofd op en kantel totdat u naar het plafond of de lucht kijkt. Terwijl je lippen gesloten zijn, doe je alsof je kauwt terwijl je kin naar boven wijst. Je voelt de brandwond onder je kaak terwijl je 15 tot 20 keer blijft kauwen voordat je je hoofd laat zakken en de spanning opheft. Herhaal dit een paar keer gedurende de dag. Eigenlijk kauwen kan ook helpen - regelmatig kauwgom kan helpen de mylohyoid te versterken.

Kus de lucht

Het nabootsen van een kus naar de hemel werkt de mylohyoid. Terwijl u staat of zit, til en til uw hoofd op tot u naar het plafond of de hemel kijkt. Probeer de lucht te 'kussen' door je lippen zo ver mogelijk uit elkaar te trekken. Concentreer je alleen op het bewegen van de lippen en houd deze positie vijf tot 10 seconden vast voordat je de spanning loslaat en je hoofd omlaag gaat. Herhaal vijf keer. Dit zal de spieren in je kaak en nek versterken.

Wees geduldig

Hangende nekhuid en vetopslag in de kin zijn vaak het gevolg van overgewicht, slechte houding, genetica of veroudering. Als u geïnteresseerd bent in het aanhalen van dit gebied, begrijp dan dat de spieren van het gezicht en de nek bijzonder moeilijk te tonsen zijn. Met een goed dieet, een algehele vermindering van lichaamsvet door regelmatige aërobe activiteit en dagelijkse oefening van deze gezichtsoefeningen, kunt u een merkbaar verschil binnen een tot twee maanden verwachten.