Info

Hoe een mannelijke turnster te worden


Gymnastiek voor heren is populair geworden na het succes van de Amerikaanse teams op de Olympische Spelen. Mannelijke turners zijn het meest succesvol wanneer ze op jonge leeftijd beginnen te trainen, bijvoorbeeld tussen de leeftijd van 6 en 9, maar de training kan op elke leeftijd beginnen. Mannelijke turners bereiken hun prime tussen 21 en 28 jaar, vanwege hun kracht. Om op elke leeftijd een mannelijke turner te worden, is fysieke fitheid, vaardigheidstraining en een goed begrip van de sport vereist.

Stap 1

Begin met een fitnessroutine die kracht, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteitstraining omvat. Om succesvol te trainen in gymnastiek, moet u een geschikte sterkte-gewichtsverhouding hebben. Dit betekent dat uw gewicht niet hoger mag zijn dan de hoeveelheid die u comfortabel kunt tillen. Cardio- en gewichtstraining helpen u om uw ideale gewicht te bereiken en een hoog niveau van kracht en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Flexibiliteitstraining zal u helpen spierkracht te verminderen, bewegingsbereik in gewrichten te verbeteren en blessures door overbelasting te voorkomen.

Stap 2

Onderzoek de artistieke gymnastiek van mannen en wees er zeker van dat u de zes gebeurtenissen begrijpt waarin mannelijke turners concurreren op de vloer, pommel paard, nog steeds ringen, kluis, parallelle staven en horizontale, of hoge, bar. Als je van plan bent om te concurreren, heb je een minimumniveau van vaardigheid nodig op elk van deze gebieden.

Stap 3

Zoek een gerenommeerde gymnastiek trainingsfaciliteit in uw omgeving en schrijf u in voor lessen. Hoewel je misschien merkt dat er een aantal vaardigheden in gymnastiek zijn die je thuis comfortabel kunt doen, is het belangrijk om een ​​groot gebied te hebben zonder obstakels en toegang tot veiligheidsapparatuur. Bovendien zal een ervaren, opgeleide instructeur het leren effectiever en veiliger maken. Vraag om kopieën van het verzekeringsbewijs van het programma en bewijs van certificering voor de instructeur die u les zal geven.

Stap 4

Train zo vaak als je instructeur voorstelt en volg alle conditioneringsprogramma's die je thuis hebt toegewezen om je fitnessniveau en vermogen om snel en veilig vaardigheden te leren verder te ontwikkelen. Regelmatige training is de sleutel tot slagen in gymnastiek. Als uw instructeur u geen conditioneringsprogramma voor regelmatig gebruik thuis toewijst, vraagt ​​u er een aan.

Tips

  • Wees geduldig. Training tot zelfs een laag niveau van gymnastiek kost tijd. Duw uzelf niet tot het punt van letsel of uitputting.