Adviezen

Welke volgorde om Yoga Booty Ballet Workouts te doen


Yoga Booty Ballet is een fusietraining die dans, yoga en krachttraining combineert om je probleemgebieden te verbeteren. Als je de set hebt besteld, kun je in de war raken over welke van de vijf of zes dvd's je het eerst zou moeten plaatsen. Hoewel het niet noodzakelijkerwijs uitmaakt in welke volgorde je de meer geavanceerde trainingen doet, zal het beginnen met de beginnersrondes je helpen gestage vooruitgang te boeken in je trainingen.

Weken één tot drie

In de eerste week van het Yoga Booty Ballet moet je je eigen weg leren. Door te beginnen met "The Rehearsal", leert u de basisbewegingen en filosofie beter kennen, zodat u in de toekomst betere trainingen kunt krijgen. Nadat je 'De repetitie' hebt genageld, kun je 'Yoga Booty Ballet Basic' toevoegen. Dit is de eerste ervaring die je hebt met de volledige training, dus als je eerst met secties wilt beginnen, is dat prima. Probeer het ab-gedeelte slechts op één dag te doen en voeg vervolgens een ander gedeelte toe als je sterker en meer vertrouwd raakt met het programma gedurende de eerste drie weken.

Weken Vier en Vijf

Nadat je de hele "Basic" workout onder de knie hebt, ben je klaar om naar de dvd "Advanced Yoga Booty Ballet" te gaan. Dit zal sneller en moeilijker zijn dan de "Basic" workout. Nogmaals, als je meer comfortabel bent om de nieuwe oefeningen een sectie tegelijk toe te voegen, probeer dan je "Basic" DVD te doen en dan de booty-sectie of ab-sectie te doen totdat je je kracht en uithoudingsvermogen hebt opgebouwd. Na de vijfde week zou je voldoende geconditioneerd moeten zijn om de "Geavanceerde" DVD helemaal te maken.

Weken zes voor acht

In je zesde week ben je klaar om de lichaamsspecifieke beeldvormende dvd's aan je rotatie toe te voegen. Hoewel u nog steeds uw andere dvd's regelmatig moet doen, voegt u "Abs and Sculpt" aan uw training toe in combinatie met uw normale training, indien mogelijk. Probeer bijvoorbeeld "Basic" te doen met een abs-focus of doe je "Advanced" DVD achteraf met je "Sculpt DVD" voor het beste resultaat. Zodra alle dvd's in rotatie zijn, kunt u elk gewenst schema kiezen en kiezen, mits u het systeem minimaal vijf dagen per week gebruikt.

Totaal Godin Pakket

Als je het "Total Goddess Package" hebt, heb je niet alleen meer dvd's, je hebt ook meer te doen in je schema. In de eerste week zou je bijvoorbeeld "The Rehearsal" en "Basic" samen met de serie "Ab Workout 1" moeten doen. Vervolgens kunt u, naarmate de week verstrijkt, de volgende workout uit de "Ab" of "Sculpt" -serie proberen, omdat u er elk drie hebt. Tegen week 8 tot en met 10 moet u elke dag dat u traint met het systeem een ​​geavanceerde workout voltooien, plus alle trainingen (1,2 en 3) of beeldhouwen (1,2 en 3).