Adviezen

Helpt andere Cardio bij het uitvoeren van uithoudingsvermogen?

Helpt andere Cardio bij het uitvoeren van uithoudingsvermogen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hart en longen maken het niet echt uit wat voor training je doet. Hardlopen, zwemmen, fietsen of andere continue oefeningen kunnen uw hartslag verhogen en uw cardiovasculaire conditie verbeteren. Het voordeel voor een hardloper om andere cardiovasculaire oefeningen te gebruiken, is dat het activiteit stimuleert zonder stress op de benen en het lichaam door de impact van hardlopen.

Zuurstof toedienen

Cardiovasculaire fitheid is het vermogen van de longen en het hart om zuurstof naar de spieren te brengen om energie te creëren. Oefening verhoogt het vermogen van het lichaam om deze energie te genereren door de zuurstoftoevoer te verhogen, gebaseerd op de inname van lucht uit de longen en de circulatie door de bloedbaan door het hart. Hoe meer zuurstof het bloed kan afgeven, hoe meer energie de spieren kunnen creëren.

Alternatieve oefeningen

Fietsen, zwemmen, aerobic-oefeningen en zelfs sporten zoals tennis en voetbal kunnen uw cardiovasculaire training op peil houden, terwijl ze de stress op de lopende spieren verminderen en een welkome pauze bieden bij het stampen van een pad. Een stevige fietstocht na een zware dag hardlopen kan dezelfde cardiovasculaire training bieden als een andere run.

Verbeterd hardlopen

Cross-training kan de loopprestaties zelfs verbeteren. Een onderzoek door de National Institutes of Health wees uit dat hardlopers die zwemmen aan hun trainingen toevoegden, de loopprestaties verbeterden, terwijl een vergelijkingsgroep die alleen bleef lopen niet verbeterde. Oefeningen zoals spin-training op een hometrainer zullen uw aerobe basis voor hardlopen vergroten.

Langere trainingen

U verhoogt uw cardiovasculaire conditie door langer te sporten. Door uw trainingen te variëren, kunt u dit eenvoudiger doen. Als u 20 tot 30 mijl per week rent, kan het moeilijk zijn om nog eens 10 mijl te verhogen. U kunt echter eenvoudig een fietstocht van 10 mijl of een uur zwemmen toevoegen om hetzelfde cardio-effect te krijgen. Als uw gemiddelde run een uur is, kunt u cardiotraining verhogen door twee uur fietsen.

Middelen


Bekijk de video: Aquasportles Bij Optisport Health Club (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Grojind

  Onderwerp heb je gelezen?

 2. Jeanelle

  Ik raad je aan om te proberen te kijken in google.com, en je zult er alle antwoorden vinden.

 3. Dicage

  Als je informatie correct structureert, wordt het duidelijker voor de lezers.

 4. Channing

  Je hebt geen gelijk. Ik ben verzekerd. Ik kan de positie verdedigen.

 5. Adolphus

  Excuses voor dat ik tussenbeide kom... Ik begrijp deze vraag. Schrijf hier of in PM.

 6. Yardly

  In dit is iets. Heel erg bedankt voor de hulp bij deze vraag.

 7. Manolito

  Ben het helemaal met haar eens. Goed idee, ik ben het met je eens.

 8. Chaney

  Is er iets soortgelijks?Schrijf een bericht