Adviezen

Hoe kom je langs een push-upplateau

Hoe kom je langs een push-upplateau


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Niets is frustrerender dan wanneer je week na week traint zonder verbeteringen te zien. Als je op een plateau zit in je push-upprestaties, is het tijd om je trainingsroutine te evalueren, wijzigingen aan te brengen en te bezuinigen. Ja, je leest het goed. Rustdagen voor spierherstel zijn even belangrijk als werkdagen. Als je spieren geen rust krijgen, heb je een hoger risico op spierblessure en algemene vermoeidheid, wat je pushup-vaardigheden niet zal verbeteren. De push-up kan ook niet de enige oefening zijn die u uitvoert. Je borst, armen, rug, schouders, kern en benen nemen deel aan een pushup.

Stap 1

Gebruik het juiste pushup-formulier om ervoor te zorgen dat u de spieren correct traint. Begin in een plankpositie, je handen op de vloer direct onder je schouders, benen gestrekt achter je en tenen die op de vloer rusten. Lijn uw nek uit met uw wervelkolom en kijk naar de vloer. Adem in en buig je ellebogen terwijl je naar de vloer zakt. Laat je ellebogen een beetje wegwaaien van je zij. Laat zakken tot je borst of kin de vloer bereiken. Adem uit, strek je armen en keer terug naar plankpositie.

Stap 2

Voeg consistentie toe aan uw trainingsroutine als u de neiging heeft om te veel rustdagen te nemen en geen verbeteringen ziet. Voer je pushups drie dagen per week uit, met een vrije dag tussen pushups.

Stap 3

Vergroot de kracht van uw ondersteunende spieren zoals uw triceps, schouders en biceps. Voer oefeningen uit zoals schouderpersen, triceps-extensies en biceps-krullen op de dagen dat u geen pushups doet.

Stap 4

Roteer je oefeningen. Voer borstpersen uit met een halter of halters om uw spieren vanuit een andere hoek aan te vallen.

Stap 5

Ga voorbij wat je denkt dat je laatste herhaling is. Probeer een extra pushup te voltooien dan de week ervoor, zelfs als je armen trillen.

Stap 6

Probeer zeven tot acht uur per nacht te slapen zodat je spierweefsel weer opbouwt.

Stap 7

Neem vrije dagen op van je push-ups en neem regelmatig deel aan krachttraining als je gedurende drie maanden of langer consequent zonder pauze hebt getraind. Vermijd opdrukoefeningen gedurende zeven tot tien dagen, maar blijf actief met andere activiteiten zoals wandelen, zwemmen, fietsen en sporten.

Tip

 • Combineer uw trainingsroutine met gezonde eetgewoonten voor optimale trainingsvoordelen. Praat met uw arts over de juiste hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten voor uw lichaam.Opmerkingen:

 1. Kigajin

  Toegegeven, dat is een grappige zin

 2. Azhar

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - er is geen vrije tijd. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening uiten.

 3. Wheeler

  I am sorry, that has interfered... I understand this question. Laten we bespreken.

 4. Mroz

  Gefeliciteerd, briljant idee en tijdigSchrijf een bericht