Adviezen

Positieve redenen voor Coed Sports

Positieve redenen voor Coed Sports


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Veel scholen en sportcompetities hebben afzonderlijke teams voor mannen en vrouwen, terwijl anderen coedesporten toestaan ​​voor degenen die het willen. Federale Titel IX-voorschriften verbieden seksuele discriminatie in onderwijsinstellingen en staan ​​vrouwen toe om in mannelijke teams te spelen als er geen teams voor vrouwen bestaan. Coed-teams bevorderen een omgeving waarin iedereen kan spelen.

Vaardigheidsniveaus

Seksueel gescheiden teams houden de overtuiging in stand dat vrouwelijke atleten niet zo goed spelen als mannen, volgens Laura Pappano, co-auteur van 'Spelen met de jongens: Why Separate Is Equal'. teams. Ze suggereert dat het evalueren van de vaardigheden van elke atleet en het bevolken van teams met individuen op basis van vaardigheidsniveaus de denkfouten zou kunnen onthullen in de overtuiging dat mannelijke atleten en teams superieur zijn. Door teamlidmaatschap toe te wijzen op basis van vaardigheidsniveaus, kunnen teams competitiever worden en worden de atletische vaardigheden van spelers ongeacht het geslacht erkend.

Wederzijds respect

Coed-teams moedigen wederzijds respect tussen geslachten aan. Het belonen en belonen van spelers op basis van vaardigheden laat zien dat kennis en begrip van een sport, fysieke expertise en vaardigheden niet volgens geslachtslijnen vallen. Het aanmoedigen van coed-teams op beginnende niveaus en leeftijden leert kinderen om anderen op vaardigheid te evalueren en kan helpen bij het veranderen van overtuigingen over genderongelijkheid in sport.

Vertrouwen en samenwerking

Coed-sport motiveert atleten om te concurreren en samen te trainen ten behoeve van het team. Dit stimuleert een atleet om trots te zijn op haar prestaties en vertrouwen te tonen in haar vermogen om succesvol te concurreren met spelers met vergelijkbare vaardigheidsniveaus. Teamspelers zien de voordelen van samenwerking voor succes en leren spelers te kiezen op basis van wie het grootste vermogen heeft om te slagen. Teamspelers kunnen van elkaar leren, vooral van verschillen in de manier waarop mannen en vrouwen informatie verwerken. Coaches die deze geest van gelijkheid en waardering van spelers bevorderen op basis van individuele vaardigheden, kunnen alle spelers stimuleren om hun best te doen en samen te werken.

Kostenbesparingen

Sommige kleine scholen en gemeenschappen hebben geleerd dat het aanbieden van coed-teams meer spelers in staat stelt te spelen voor een lagere totale kostprijs. Coed-teams kunnen kleinere coachingstaf betekenen dan nodig zou zijn voor afzonderlijke, seksueel gescheiden teams. Coed-teams verminderen ook complicaties bij het plannen van wedstrijden in termen van het verdelen van tijd en ruimte op speelvelden. Bovendien kan het vereisen van seksueel gescheiden teams betekenen dat meisjes niet spelen als een school niet genoeg vrouwelijke spelers heeft om een ​​team te bouwen.Opmerkingen:

  1. Tayler

    Denk alleen!

  2. Isaias

    Een goed ideeSchrijf een bericht