Beoordelingen

De juiste manier om je heupen te strekken voor straathonden

De juiste manier om je heupen te strekken voor straathonden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In een straddle-positie komen, ook bekend als de middensplitsing, is voor de meeste mensen geen gemakkelijke taak. Het lichaam en het niveau van flexibiliteit van elke persoon is anders, maar u zult waarschijnlijk toewijding en een ijverige inspanning nodig hebben om het te laten gebeuren. Het is belangrijk om actief te zijn in je dagelijkse leven, en om regelmatig de belangrijke gebieden uit te rekken die je helpen in het straddle te komen. Je heupen, bilspieren en dijen zijn een goede plek om je straddles dagelijks te verdiepen.

Staande Straddle Stretch

Ga staan ​​met je benen gespreid en je tenen naar voren gericht. Je benen moeten breed gespreid zijn, maar je mag geen pijn voelen, alleen licht ongemak van meer strekken dan normaal. Draai je romp zodat je in lijn bent met je rechterbeen en buig langzaam vanuit je middel naar de vloer. Grijp je kuit om jezelf nog verder naar beneden te trekken en houd 15 tot 30 seconden vast, afhankelijk van je ervaring en comfortniveau. Herhaal met de linkerkant. Herhaal dit met je romp naar voren gericht, maar plaats je handen op de grond in plaats van op je kuiten.

Zittend Straddle Stretch

Ga op de grond zitten met je benen zo wijd mogelijk uit elkaar gespreid zonder jezelf pijn te doen. Je tenen moeten puntig zijn en je rug recht. Leun naar voren naar de vloer met je armen gestrekt, waarbij je je hoofd en nek iets laat vallen. Houd je lichaam zoveel mogelijk ontspannen. Houd de rek gedurende 15 tot 30 seconden vast, waardoor de tijd toeneemt terwijl u regelmatig oefent. Je zou de rek in je heupen en dijen moeten voelen.

Vlinder stretch

Ga op de grond zitten met je rug recht en je benen gebogen in een vlinderpositie voor je lichaam. Je voetzolen moeten elkaar raken met je knieën uitgestrekt. Gebruik je armen en handen om je knieën voorzichtig naar beneden te drukken naar de grond. Houd de stretch 15 tot 30 seconden vast. Je voelt wat ongemak als je heupen, dijen en billen strekken. Stop met stretchen als u echte pijn voelt, omdat pijn u niet helpt beter te worden in straddles.

Zij- en middensplitsingen

Een van de beste manieren om je heupen te strekken voor straddles is om je splitsoefeningen te oefenen. Ga zitten met beide benen gestrekt voor uw lichaam met uw voeten gebogen. Beweeg langzaam een ​​been zodat het naar achteren wordt uitgerekt met de teen gericht en je knie naar de grond gericht. Beide benen moeten in lijn zijn met je romp. Zodra je deze stretch comfortabel kunt doen, bekend als de zijsplits, kun je je lichaam in een middelste spleet verplaatsen. Schakel eenvoudig van de zijsplitsen naar de middelste spleet door uw romp naar het midden van uw benen te richten.