Beoordelingen

Juiste manier om voetbalpads te installeren

Juiste manier om voetbalpads te installeren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tenzij je een kicker bent, verwacht je niet om te voetballen en volledig ongeschonden te ontsnappen. Hoeveel veiligheidsmaatregelen er ook worden getroffen, sommige voetbalspelers zullen ernstig letsel oplopen. En voor elke ernstige verwonding zijn er tientallen kneuzingen, krassen en vervormingen. Een goede set pads kan echter veel letsel voorkomen, op voorwaarde dat je ze goed draagt. Inderdaad, de eerste les die een jonge voetballer moet leren, is hoe hij zijn pads correct installeert.

Beenkussens

Beenkussens zijn vrij eenvoudig te installeren omdat ze meestal in gleuven in je broek of gordel passen. Inderdaad, sommige gordels - die op een strakke korte broek lijken - hebben heup- en stuitbeenkussentjes vooraf geïnstalleerd. Je moet pads in andere gordels installeren, terwijl je voor sommige uniformen misschien alle zeven been pads in de buitenbroek moet plaatsen. Ongeacht welk kledingstuk u gebruikt, draai het altijd binnenstebuiten voordat u uw pads installeert. Kniebeschermers gaan altijd in je buitenbroek. Plaats ze in de laagste gleuven zodat het afgeronde uiteinde naar beneden wijst en de plattere zijde zich bovenaan bevindt. Zoals met al je pads, zorg ervoor dat de kromming overeenkomt met je been wanneer je je broek aantrekt. Schuif uw dijbeschermers in de grote gleuven die overeenkomen met uw dijen, met de plattere kant naar boven gericht. Heup- en stuitbeenkussentjes glijden meestal ook in de juiste zakken, met de dunnere kanten naar beneden in beide gevallen, hoewel ze in sommige gordels of broeken kunnen klikken.

Schoudervullingen

Trek je schoudervullingen over je hoofd. De lange zijde, waarop de riemen zijn bevestigd, moet zich aan de achterkant bevinden. Trek de twee banden door de lussen in de richting van de onderkant van uw pads. Trek de riemen zo strak mogelijk door, terwijl u nog steeds een goede bewegingsvrijheid behoudt. Je schoudervullingen beschermen je mogelijk niet goed als ze te los zijn. Trek je trui aan nadat je je schoudervullingen hebt aangepast.

Overige vulling

De beker wordt misschien niet als een pad beschouwd, maar het is een belangrijk beschermend apparaat. Schuif de plastic beker gewoon in je jock strap voordat je je broek aantrekt. De meeste andere beschermende uitrusting is optioneel. Veel lijnwerkers dragen bijvoorbeeld armleggers, die meestal op je armen glijden. Zorg ervoor dat de gewatteerde kant van uw lichaam af is gericht. Kraagbeschermers of nekrollen klikken meestal op de achterkant van uw schoudervullingen. Als je een soort ribvest draagt, trek dit dan over je hoofd voordat je je schoudervullingen aantrekt.

Helm

De helm is je belangrijkste beschermende apparaat. Technisch gezien is het geen pad, maar het bevat een padding die goed moet passen. De pads in uw helm moeten strak tegen uw hoofd passen. De helm mag niet strak genoeg zitten om ongemakkelijk te zijn, maar het is belangrijk dat de helm niet los zit, anders kan het meer kwaad dan goed doen als je in het hoofd wordt geraakt. Het andere kussen dat bij je helm wordt geleverd, is het kinkussen. Net als de rest van de helm, moet het pad niet oncomfortabel zijn, maar het moet goed onder je kin passen.

Middelen