Beoordelingen

Voors en tegens van een personal trainer

Voors en tegens van een personal trainer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De eerste stap om een ​​personal trainer te worden, is het verkrijgen van certificering van een nationaal erkend, gerenommeerd bedrijf. Als je eenmaal bent gecertificeerd, moet je een grote keuze maken tussen werken voor jezelf of werken bij een sportschool. Elk van deze opties heeft zijn eigen voor- en nadelen. Liefdevolle fitness en weten wat er nodig is om een ​​gezond, actief leven te leiden, kan voor jezelf werken, maar als trainer moet je in staat zijn om wat je weet te gebruiken om andere mensen ten goede te komen, wat betekent dat het goede met het slechte wordt genomen.

Anderen helpen

Het meest lonende deel van het zijn van een personal trainer is dat je veel lof krijgt voor het verbeteren van de levens van je klanten. Na de eerste week van het trainen van een nieuwe klant wordt de routine eenvoudiger en wordt de klant merkbaar sterker en heeft hij meer uithoudingsvermogen. Naarmate klanten dichter bij het bereiken van hun doelen komen, verandert hun gedrag en worden ze zelfverzekerder.

Werken met moeilijke mensen

Sommige mensen denken dat gewichtsverlies gewoon te koop is in plaats van iets dat verdiend moet worden. Als personal trainer is het gebruikelijk om klanten tegen te komen die geloven dat jij alleen degene bent die verantwoordelijk is voor hun gewichtsverlies, simpelweg omdat ze je betalen. Deze klanten kunnen te laat zijn voor trainingssessies of afspraken annuleren. Ze doen weinig moeite en volgen hun dieet niet. Het is uw taak om de klanten te motiveren, maar de klanten moeten ook echt toegewijd zijn aan hun doelen. Het is belangrijk om dit vooraf vast te leggen voordat u een nieuwe klant tekent.

Voordelen van voor jezelf werken

Wanneer je voor jezelf werkt als personal trainer, heb je de controle over je schema. Je hebt niemand om op te antwoorden en je neemt alle beslissingen. Een dienst verkopen is gemakkelijker dan goederen verkopen als zelfstandige. Dit komt omdat u uw product niet hoeft op te slaan en omdat een service echt draait om het verkopen van tijd, kunt u flexibeler zijn met promoties.

Nadelen van voor jezelf werken

Als zelfstandige personal trainer moet je je op veel meer dan de training concentreren. Je moet bovenop reclame staan, nieuwe klanten vinden en ondertekenen, contracten afdrukken, beleid opstellen, afspraken plannen, logo's en branding maken, apparatuur kopen en overhead dekken. U bent ook verantwoordelijk voor het bijhouden van uw belastingen en het betalen van de volledige prijs voor uw ziektekostenverzekering. Als je eenmaal voor jezelf als personal trainer werkt, kan het moeilijk zijn om later in een sportschool te gaan werken. Veel van de grote sportscholen zullen dit als een belangenconflict beschouwen en zullen je niet inhuren uit angst dat je hun middelen zult gebruiken om hun klanten te stelen.

Voordelen van werken voor een sportschool

Werken voor een sportschool geeft je een platform voor een vast inkomen en je kunt het merk en de apparatuur van de sportschool gebruiken om je service te verkopen. Als je als werknemer in een sportschool werkt, kun je profiteren van voordelen, zoals verminderde gezondheidszorg, die je zou missen als zelfstandige.

Nadelen van het werken voor een sportschool

De sportschool geeft je geen klanten om mee te werken, je bent verplicht om mensen te verkopen die jouw service bieden. Dit omvat het uitdelen van folders, het verspreiden van promotiedozen aan lokale bedrijven, het bijwonen van evenementen en het verkopen van uw diensten aan leden. Hoewel u over het algemeen gegarandeerd bent van een basisloon per uur, moet u een vast bedrag aan bedrijf behouden om in dienst te blijven.

MiddelenOpmerkingen:

  1. Najas

    Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, bespreek het.

  2. Lukman

    Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

  3. Lyza

    Dus het gebeurt.Schrijf een bericht