Beoordelingen

Verminderen pull-ups buikvet?

Verminderen pull-ups buikvet?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pullups is misschien niet de eerste oefening die u te binnen schiet bij het overwegen van een trainingsprogramma om buikvet te verminderen. Pullups op zichzelf hebben mogelijk geen significante invloed op uw buikvet. Maar als onderdeel van een trainingsprogramma, kunnen pullups u helpen die lelijke bult kwijt te raken door uw metabolisme en uw vermogen om vet te verbranden te verhogen.

Spieren gebruikt

Pullups werken het bereik van spieren waaruit uw bovenrug bestaat, zoals de latissimus dorsi, of lats, rhomboids, teres major en de midden- en onderste trapezius. Andere spieren pullups aangrijpen omvatten de achterste deltoïden, biceps, het buitenste gedeelte van de borst en de triceps. De kernspieren van je buikspieren en obliques helpen je lichaam te stabiliseren terwijl je pullups uitvoert.

Calorieën verbrand

Oefeningen zoals pullups die uw belangrijkste spiergroepen trainen of tegelijkertijd verschillende spieren gebruiken, verbruiken meer energie en calorieën. Door calorieën te verbranden verlies je buikvet. Maar pullups zijn moeilijk te doen, en je kracht zou geven voordat je genoeg pullups kon doen om voldoende calorieën te verbranden. Hoe meer je weegt, hoe meer calorieën je verbrandt voor een bepaalde oefening. Paradoxaal genoeg, hoe zwaarder je bent, hoe moeilijker het is om je lichaamsgewicht door pullups in de ruimte te verplaatsen.

Metabolisme

Pullups kunnen u helpen op de lange termijn buikvet te verminderen door het vermogen van uw lichaam om in rust vet te verbranden te verbeteren. Pullups in combinatie met andere lichaamsgewichts- of krachttrainingsoefeningen helpen u mager spierweefsel te krijgen. Mager spierweefsel helpt uw ​​metabolisme in rust te verhogen, wat op zijn beurt uw lichaam helpt vet efficiënter te verbranden.

Oefening Afterburn

Neem pullups op in een intensief circuit van lichaamsgewichtoefeningen om mager spierweefsel te vergroten, calorieën te verbranden en naverbranding te vergroten. Doe zoveel pullups als je kunt in 30 seconden, zoveel lichaamsgewicht squats als je kunt in één minuut, zoveel pushups als je kunt in één minuut, en zoveel lunges als je kunt in één minuut. Herhaal het circuit minimaal drie keer met 60 seconden rust tussen de circuits. Oefening na verbranding, bekend als zuurstofconsumptie na de oefening of EPOC, treedt op naarmate de zuurstofopname van uw lichaam tot 48 uur na de oefening toeneemt. Je lichaam heeft zuurstof nodig om vet om te zetten voor energie, omdat het voedingsstoffen aanvult en afvalproducten verdrijft om terug te keren naar de toestand vóór het sporten.