Info

Wat zijn de voordelen van appels, sinaasappels en druiven?


Appels, sinaasappels en druiven lijken misschien gewoon, maar ze zitten boordevol voedingsstoffen en antioxidanten die uitzonderlijke voordelen bieden voor uw spijsverteringskanaal, hart en gewicht. Je moet genieten van appels, sinaasappels en druiven als hele vruchten. Sappen missen vezels en bevatten toegevoegde suikers, wat kan leiden tot gewichtstoename. Het is belangrijk om verschillende soorten fruit te eten, zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft. Mannen moeten elke dag 2 kopjes fruit eten, terwijl vrouwen 1,5 tot 2 kopjes moeten eten, volgens de richtlijnen van het Amerikaanse ministerie van Landbouw.

Appels

Een kleine appel levert je 17 procent van de dagelijkse waarde van vezels. Vezels geven je een vol gevoel, waardoor je eetlust minder wordt en je minder eet. De oplosbare vezels in appels kunnen je LDL-cholesterol helpen verlagen en de afgifte van suiker in je bloed vertragen. Appels bevatten ook onoplosbare vezels die regelmatige stoelgang bevorderen en constipatie voorkomen. Je moet de schil van de appel eten om de meeste voedingsstoffen uit een appel te halen. De schil van de appel bevat het grootste deel van de onoplosbare vezels en vitamine C.

Sinaasappels

Je lichaam heeft vitamine C nodig om collageen aan te maken, wonden te genezen en gezonde botten en tanden te behouden. Vitamine C is ook een antioxidant die vrije radicalen bestrijdt die veroudering en het ontstaan ​​van veel chronische ziekten, zoals hartaandoeningen, kunnen bevorderen. Niet genoeg vitamine C krijgen, kan gingivitis, neusbloedingen en een droge huid veroorzaken. Een sinaasappel eten is een gemakkelijke manier om de vitamine C te krijgen die je nodig hebt omdat het je meer dan 100 procent van de dagelijkse waarde oplevert.

Druiven

Het eten van druiven kan de regulatie van uw lichaam van bloeddruk, cholesterol en ontsteking in uw bloedvaten verbeteren en de hoeveelheid vrije radicalen in uw bloed verminderen. Druiven zitten vol met honderden antioxidanten, waarvan de meest bekende resveratrol is. Resveratrol kan mogelijk beschermen tegen hartaandoeningen, langzame gewichtstoename en de hoeveelheid vet die uw lichaam verbrandt, verhogen. Een studie gepubliceerd in het "American Journal of Clinical Nutrition" ontdekte dat het toevoegen van resveratrol aan menselijke precursor vetcellen verhinderde dat ze zich ontwikkelden tot volwassen vetcellen.

Presentatiesuggesties

Alle drie de vruchten zijn heerlijke toevoegingen aan een groene salade. Druiven en sinaasappels zijn sappig genoeg om dressing in uw favoriete salade te vervangen, en appels passen goed bij walnoten in salades. Je kunt een eiwitrijke, vezelrijke snack krijgen door pindakaas op appelschijfjes te verspreiden. Bevries druiven in de hete zomermaanden om een ​​voedzame, dichte traktatie te krijgen. De wegwerpschil van een sinaasappel maakt het de perfecte draagbare snack voor onderweg.