Beoordelingen

Welke rebounderoefening is goed voor het verminderen van de borsten?

Welke rebounderoefening is goed voor het verminderen van de borsten?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Trainen op een rebounder of minitrammpoline is een weinig belastende en boeiende activiteit die u kan helpen uw lichaam te verstevigen en aan te spannen en in het algemeen gewicht te verliezen, ook in de borststreek. Rebound-oefening kan zowel kracht als aerobe conditie benadrukken met een verscheidenheid aan bewegingen zoals rennen, springen, draaien en dansen. De Rebounder gebruiken is net zo eenvoudig als erop stappen en uw lichaam bewegen. Het is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus

Spotreductie

Iedereen heeft probleemgebieden. Misschien slaat u vet onevenredig op in de heupen, dijen, billen, borsten of buik. Het verliezen van vetmassa in een van deze specifieke gebieden zonder algeheel gewichtsverlies kan echter alleen worden bereikt door liposuctie, een dure chirurgische procedure met bijbehorende risico's. De gezondste manier om de vetmassa in uw borsten te verminderen, is uw calorie-inname te verminderen met een uitgebalanceerd dieet en regelmatig aan lichaamsbeweging te doen.

Soorten rebounderoefeningen

Bewegingen die normaal gesproken op de grond slaan, zijn veel zachter op het elastische oppervlak van de Rebounder. Dit maakt het ideaal voor het uitvoeren van zeer aerobe oefeningen die veel calorieën verbranden, wat bijdraagt ​​aan het totale vetverlies en helpt om de borsten te verminderen. Oefeningen zoals sprinten, intervaltraining, sprongen en gymnastiek kunnen zonder veel impact op het lichaam worden uitgevoerd. Zachte schommelingen en kleine bounces kunnen worden uitgevoerd voor mensen met een lager fitnessniveau.

Rebounder-onderzoek

Een studie uitgevoerd door NASA-wetenschappers en gepubliceerd in het "Journal of Applied Physiology" onthulde dat trainen met een mini-trampoline zoals de Rebounder een grotere biomechanische stimulans opleverde dan vergelijkbare oefeningen op de grond. Verder werd gevonden dat trainen op de mini-trampoline tot wel twee keer de conditie kon bereiken als een loopband met een aanzienlijk lagere hoeveelheid stress op het lichaam.

De F.I.T.T. Beginsel

Gebruik F.I.T.T. om het meeste profijt te halen uit uw Rebounder-trainingen. principe van oefening. Dit acroniem staat voor frequentie, intensiteit, tijd en type. De trainingsfrequentie moet vier tot vijf dagen per week zijn voor gewichtsverlies. Train op een gematigd niveau van intensiteit dat je lichaam uitdaagt en calorieën verbrandt, maar niet te moeilijk is om vol te houden. Wat tijd betreft, verzamel elke dag minstens 30 minuten lichamelijke activiteit. Het type oefening dat u kiest, moet een activiteit zijn die u leuk vindt.Opmerkingen:

 1. Jerrett

  Ik raad je aan om te proberen google.com te zoeken

 2. Garan

  Zeker. Het gebeurt dus. We zullen deze vraag onderzoeken.

 3. Lughaidh

  echt mooi en niet alleen

 4. Whitlock

  zelden .. .. We kunnen deze uitzondering zeggen: i)

 5. Plato

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. We zullen bespreken. Schrijf in PM.Schrijf een bericht